Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ρατσιστική διάκριση και ο... Σταυρός!


Η πολιτική ορθότητα έδειξε και πάλι το σταλινικό και ανελεύθερο πρόσωπό της στη χώρα μας, δια στόματος μάλιστα (ενός καθ' όλα «προοδευτικού) εισαγγελικού λειτουργού! Την ώρα που στο Λονδίνο καταργήθηκαν οι εορτασμοί των Χριστουγέννων για να μην προκαλούνται οι μουσουλμάνοι και οι λοιπές «μειονότητες» (στη χώρα μας προσπάθησε μάταια τα τελευταία Χριστούγεννα ο ΣΥΡΙΖΑ, καίγοντας χριστουγεννιάτικα δέντρα), ένας θρασύτατος εισαγγελέας στη Θράκη, που προφανώς νομίζει (μετά την 4η Οκτωβρίου...) ότι είναι παντοδύναμος και μπορεί να προκαλεί το θρησκευτικό μας συναίσθημα, ζήτησε από δικαστίνα που δικαζόταν, να μη φοράει σταυρό!
«Προοδευτικός» ο πολύς κ. Φλωρίδης...
Το διαβάσαμε στο διαδίκτυο και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: «Ακριβώς έτσι το είπε ο εισαγγελέας - αδερφός του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Φλωρίδης στην δικαστίνα που καταδικάστηκε στην Ξάνθη την κ. Ψάλτη: Όταν είστε στην έδρα είναι απαράδεκτο να φοράτε σταυρό γιατί είναι θρησκευτικό σύμβολο και επηρεάζετε!»
Ακολούθησε κατακραυγή: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για εισαγγελέα και Δικαιοσύνη όταν ο αδερφός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη, ο εισαγγελέας κ. Βασίλης Φλωρίδης ουσιαστικά κατήγγειλε την δικαστίνα που τελικά καταδικάστηκε στην Ξάνθη για το θέμα της ΙΜ Βατοπεδίου, επειδή... φορούσε σταυρό! Είναι τόσο τραγικό αυτό που φέρεται να είπε που πραγματικά δεν αξίζει ούτε να το σχολιάσουμε. Είναι απαράδεκτο ένας εισαγγελέας να κρίνει μια κατηγορούμενη από το αν φοράει ή όχι σταυρό. Το είπε ένας ακροατής της δίκης στην Κομοτηνή».

Συντονισμένες ενέργειες
Το συμβάν αυτό, ακολούθησε τις γελοιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με τον όρκο, αλλά και τις επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ (με την ανοχή Ιερώνυμου) στην εκκλησία, με τα γελοία περί φορολόγησης των παγκαριών και των «τυχερών». Η προσπάθεια του εθνικού και θρησκευτικού αποχρωματισμού της χώρας μας κλιμακώνεται, με αιχμή του δόρατος μια σειρά επικείμενων απαγορεύσεων, όπως η ομολογία πίστεως, που εκφράζεται από ένα σταυρό στο στήθος ή ένα κομποσκοίνι στο χέρι.
Φυσικά, κανείς δεν αμφισβήτησε δημόσια το δικαίωμα κάθε μετανάστριας να κυκλοφορεί με τη μαντίλα ή και με μπούρκα στο κέντρο των Αθηνών, ενώ όλοι κόπτονται για την κατασκευή τεμένους, ώστε να αποκτήσει η λατρευτή τους Αλ Κάιντα, αυτή η (προφανώς κατά την εγχώρια αριστερά μετριοπαθής και ανθρωπιστική) οργάνωση, χώρο στρατολόγησης στη χώρα μας. Οι απαγορεύσεις στρέφονται μόνο κατά των Ελλήνων, οι οποίοι παρακολουθούν (άναυδοι, προς το παρόν όμως, για να εξηγούμαστε) τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της πατρίδας τους. Αλήθεια, οι ψηφοφόροι του κ. Φλωρίδη στο Κιλκίς, ξέρουν για τις απόψεις του αδελφού του;



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου