Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Αλβανός βίασε 12χρονη στη Λήμνο


15-7-2009

του
Μανώλη Βάϊα

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Λήμνου ο άγριος βιασμός ενός κοριτσιού μόλις 12 χρόνων από έναν 21χρονο Αλβανό στην κοινότητα της Παναγιάς! Ο δράστης επιτέθηκε στην ανήλικη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι της, την ακινητοποίησε κλείνοντάς της το στόμα και την έσυρε σε ανεγειρόμενη οικοδομή σε απόσταση περίπου 300 μέτρων, όπου την έγδυσε δια της βίας και ικανοποίησε πάνω της τα ζωώδη ένστικτά του!

Το ανήλικο θύμα επέστρεψε στο σπίτι σε κακή κατάσταση και διηγήθηκε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί. Ο δράστης ήταν γνωστός στην περιοχή όπου δούλευε ως εργάτης, ενώ οι γονείς του κατοικούν στη Μύρινα. Ωστόσο, ο ίδιος βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην Ελλάδα και δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και άδεια παραμονής στη χώρα…

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πολύ γρήγορα και τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου ο νεαρός παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη αλλά ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της! Ωστόσο, η εξέταση του κοριτσιού από τους γιατρούς πιστοποιεί τον βιασμό. Έτσι, ο 21χρονος βιαστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Ξυπνήστε Έλληνες ,
    Οι καιροί το απαιτούν .

    " Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. "
    Περικλής Γιαννόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θεός σε έχει γραμμένο. Οι αμερικάνοι σε έχουν γραμμένο. Οι Ρώσοι σε έχουν γραμμένο. Οι εξωγήινοι σε έχουν γραμμένο. ε ψωφα λιπον ποθστη αλβανε κακοποιε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή