Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Αλβανός βίασε 24χρονη με ειδικές ανάγκες στη Μυτιλήνη

3-9-2008

Στον απόηχο του βιασμού μιας 14χρονης απ' τον πατριό της, ένας ακόμα βιασμός –και μάλιστα ατόμου με ειδικές ανάγκες- συγκλονίζει τώρα την κοινωνία της Μυτιλήνης! Δράστης αυτή τη φορά είναι ένας 32χρονος Αλβανός που εκμεταλλεύτηκε την απουσία μιας γνωστής του, για να εισβάλλει στο σπίτι της και να βιάσει την 24χρονη κόρη της!

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν η μητέρα του κοριτσιού απουσίασε για 40 περίπου λεπτά από το σπίτι της. Όταν επέστρεψε, βρήκε την κόρη της κακοποιημένη. Με δυσκολία η 24χρονη κοπέλα της διηγήθηκε τι είχε συμβεί. Ο αλλοδαπός, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε πάει στο σπίτι αναζητώντας -υποτίθεται- τη μητέρα της. Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι δεν ήταν εκεί, της επιτέθηκε και την εξανάγκασε διά της βίας σε συνουσία…

Το μεσημέρι της Κυριακής, η μητέρα του θύματος υπέβαλε μήνυση εναντίον του 32χρονου Αλβανού εργάτη, που συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο 32χρονος αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τίποτα λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος και ισχυρίστηκε ότι πήγε απλώς στην κατοικία του θύματος για να συναντήσει τη μητέρα της. Ο δικαστικός λειτουργός του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε 48ωρη προθεσμία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου