Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Τη βίαζε ο πατριός της


28-7-2009
των Δημήτρη Πώποτα, Άριας Καλύβα

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατριού της. Το μικρό κορίτσι που ήρθε από το μακρινό Καζακστάν με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής, κατέληξε να βiάζεται και να κακοποιείται άγρια από τον άνθρωπο που η μητέρα της επέλεξε για σύντροφο της. Κάθε φορά που η γυναίκα, έφευγε από το φτωχικό διαμέρισμα της Νέας Περάμου για να καθαρίσει σπίτια, το κτήνος ξυπνούσε…Ο 41χρονος, ορμούσε στο παιδί και εκτόνωνε πάνω στο παιδικό τ0ου κορμάκι αρρωστημένα ένστικτά και φαντασιώσεις.

Χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελία μητέρας και κόρης συνέλαβαν τον 41χρονο ο οποίος μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο εφιάλτης για την κοπέλα από το Καζακστάν ξεκίνησε το φεβρουάριο του 2005. Το 13χρονό τότε κοριτσάκι που βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στην Ελλάδα με τη μητέρα της άρχισε να καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος που η μαμά της συζούσε άρχισε να τη βλέπει με άλλο μάτι. Τα «αθώα» πειράγματα και οι τρυφερές κινήσεις άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνά, μέχρι που ο 41χρονος που δηλώνει ελεύθερος επαγγελματίας, άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός. Κάθε ξημέρωμα που η ταλαίπωρη μάνα, έφευγε από το σπίτι ο σύντροφος της έβαζε σε εφαρμογή τα ανώμαλα σχέδια του. Πλεύριζε τη μικρή και αφού εξασφάλιζε μες ύβρεις και απειλές τη σιωπή της την βίαζε. Η ντροπή που ένιωθε μαζί με τις τύψεις και τις ενοχές που το ανθρωπόμορφο κτήνος είχε δημιουργήσει στο παιδί την έκαναν να κρατά κλειστό το στόμα του και το ένοχο μυστικό καλά κρυμμένο μέσα στην τραυματισμένή του ψυχή. Ώσπου πριν μερικές ημέρες δεν άντεξε. Ξέσπασε σε κλάματα και εκμυστηρεύτηκε στον φίλο της τον εφιάλτη που βίωνε. Ο αγαπημένος της αμέσως τη συμβούλευσε να μιλήσει στη μητέρα της και μετά στην Αστυνομία. Ο δράστης αρνήθηκε της κατηγορίες λέγοντας στους αστυνομικούς πως το κορίτσι προέβη στις καταγγελίες για να τον εκδικηθεί επειδή δεν την άφηνε να βγαίνει έξω. Η κοπέλα, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος όμως απεφάνθη πως δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθεί βιασμός από τη στιγμή που η 17χρονη είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με συνομήλικο της. Ωστόσο η ίδια και η μητέρα της, ισχυρίζονται πως διαθέτουν άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν όλα όσα καταγγέλλουν.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου