Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μαροκινός βίασε μέσα σε χαμόσπιτο 17χρονη με νοητική στέρηση



Την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός 24χρονου αλλοδαπού έζησε μια 17χρονη με νοητική στέρηση στα Χανιά. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, ο νεαρός Μαροκινός, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της, την οδήγησε σε εγκαταλειμμένο σπίτι και τη βίασε.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έγιναν δεκάδες προσαγωγές, με βάση την περιγραφή που έδωσε η ανήλικη και τελικά η ίδια αναγνώρισε στο πρόσωπο του Μαροκινού τον άνθρωπο που της φέρθηκε τόσο βάναυσα. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαίωσε ότι το κορίτσι από τη Βουλγαρία έπεσε θύμα βιασμού, με αποτέλεσμα ο δράστης να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.
Ο δράστης δεν ομολόγησε την πράξη του, αλλά ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αρτέμης Κουτσαυτάκης χαρακτήρισε «συνήθη τακτική των ατόμων που κατηγορούνται για βιασμό να μην αποδέχονται ότι τέλεσαν αυτή την πράξη». Μάλιστα ο ίδιος, αναφερόμενος στο περιστατικό, τόνισε: «Εκμεταλλευόμενος την απουσία κηδεμόνα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κι ενώ εκείνη βρισκόταν σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησε σε εγκαταλειμμένη οικία και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία».

Ε. ΠΑΠ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου