Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Τελετές βουντού στο κέντρο της Αθήνας από Νιγιριανούς νταβατζήδες....




Τελετές μαύρης μαγείας και βουντού έκανε σε διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας κύκλωμα μαστροπών, προκειμένου να «δένει» με τα δεσμά του υπερφυσικού άτυχες νεαρές κοπέλες, τις οποίες προωθούσε στην πορνεία κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία έστελνε στο εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα πορνείας που εξαρθρώνει το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας, έπειτα από πολύμηνες έρευνες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ζευγάρι Νιγηριανών το οποίο έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα και φέρεται από την Ασφάλεια ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος. Μάλιστα, πρόκειται για τους ανθρώπους που έκαναν τις τελετές μαύρης μαγείας και βουντού ώστε να νομίζουν οι νεαρές κοπέλες από τη Νιγηρία πως ο «μάγος» ελέγχει απόλυτα το μυαλό, το σώμα, αλλά και την ίδια τη ζωή τους.

Ετσι, οι περίπου σαράντα νεαρές Αφρικανές που έχει διακινήσει το κύκλωμα στη χώρα μας είχαν γίνει υποχείρια στα χέρια των μαστροπών και δεν έφερναν καμία αντίρρηση στις οποιεσδήποτε αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του κυκλώματος, αλλά και των πελατών του.


Εξαθλίωση

Πληροφορίες προερχόμενες από την Ασφάλεια αναφέρουν ότι κάθε κοπέλα μπορούσε να δεχτεί μέσα σε διάστημα δέκα ωρών ακόμα και δεκαπέντε πελάτες, έναντι του ποσού των 50 και 100 ευρώ, χωρίς κανένα περιορισμό στις ορέξεις τους, ακόμα και όταν αυτές «απαιτούσαν» βία.

Οι αστυνομικοί μετά από εισβολή σε παλαιό κτίριο στο κέντρο των Αθηνών όπου οι μαστροποί κρατούσαν φυλακισμένες τις κοπέλες, απελευθέρωσαν πέντε Αφρικανές, τις οποίες οδήγησαν αμέσως σε ίδρυμα, ώστε να έχουν ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρισκόντουσαν στα όρια της σωματικής και πνευματικής εξαθλίωσης.

Ακόμα και μετά την απελευθέρωσή τους, οι πέντε κοπέλες φοβόντουσαν να μιλήσουν στους ειδικούς, καθώς πίστευαν πως ακκόμα και μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας ο... μάγος μπορούσε να κάνει κακό τόσο στις ίδιες όσο και στις οικογένειές τους στη Νιγηρία.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας, τα τελευταία δύο χρόνια οι μαστροποί είχαν διακινήσει στη χώρα μας περίπου σαράντα γυναίκες από τη Νιγηρία. Τις κοπέλες περνούσαν στην ελληνική επικράτεια μέσω Τουρκίας, ενώ σε όλες -ακόμα και στις οικογένειές τους- είχαν κάνει «βουντού» και τις είχαν καταστήσει υποχείρια, με βάση τα άνομα σχέδιά τους.

Από τη σεξουαλική εκμετάλλευση των νεαρών γυναικών το κύκλωμα είχε κερδίσει -τουλάχιστον- 180.000 ευρώ. Τόσα ήταν τα χρήματα που το ζευγάρι έστειλε σε συνεργάτες του στο εξωτερικό, μέσω τραπεζών. Είχαν μάλιστα πείσει τα θύματά τους ότι προκειμένου να τις αφήσουν ελεύθερες και να τις αποδεσμεύσουν από τα... μάγια, έπρεπε να βγάλει η καθεμία 80.000 ευρώ. Ετσι, εκτιμάται πως τα κέρδη του κυκλώματος των «μάγων»-μαστροπών είναι ίσως διπλάσια ή ακόμα και τριπλάσια, της τάξεως των 180.000 ευρώ.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου