Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Η ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ANT1


Δυστυχώς αυτή τη στιγμή τα ΜΜΕ αποτελούν το βασικό μέσο διαστρέβλωσης συνειδήσεων. Ειδικότερα η τηλεόραση αναπόσπαστο πλέον κομμάτι ρύθμισης στην καταπίεση της λογικής και της αλήθειας. Παρακολουθώντας λοιπόν την κατα τα άλλα κοινωνική σειρά του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 "Ιατρικό Απόρρητο", η οποία είναι μια καρικατούρα του αμερικανικού σίριαλ "Gey's Anatomy" που διαδραματίζεται σε ένα μεγάλο νοσοκομείο με ιατρούς, νοσοκόμους και νοσοκόμες κτλ.

Στο σίριαλ λοιπόν του ANT1 τις 13 Ιανουαρίου και ώρα 1 και 30 διαδραματίζεται η εξής σκηνή: Ενας τραυματισμένος άντρας πάνω στο φορείο μεταφέρεται στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση, με τη συνοδεία αστυνομικών. Κάποια στιγμή μια ιατρός ρωτάει τι συνέβει. Και ο αστυνομικός της απαντά οτι ο άτυχος άνδρας, πυροβολήθηκε κατα λάθος απο συνάδελφό του. Τότε η ιατρός γυρνάει νευριασμένη προς τον αστυνομικό και του λέει: "Πάλι απο λάθος";

Είναι φανερό λοιπόν το πώς περνούν τα μηνύματα όχι μόνο απο δημοσιογράφους αλλά κυρίως απο αυτές τις "αθώες" τηλεοπτικές σειρές. Το επισόδειο αυτό στρέφεται φανερά κατά των αστυνομικών. Τι μπορούμε να κάνουμε; Το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτές τις σειρές και αυτά τα κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου