Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....


Το εξής περιστατικό που μου κατήγγειλαν φίλοι από την περιοχή Κουκάκι της Αθήνας είναι μόνο ένα μικρό περιστατικό που περιγράφει την κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις πολυπολιτισμικές γειτονιές των Αθηνών. Το κράτος είναι ανήμπορο να αντιδράσει και αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση σίγουρα θα οδηγηθούμε σε πολύ άγριες γενικευμένες συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και ξένων μεταναστών.
Λοιπόν ως γνωστόν το Κουκάκι είναι μια ήσυχη σχετικά περιοχή. Τελευταία βέβαια έχουν αρχίσει να εγκαταθιστόνται μουσουλμάνοι από αραβικές χώρες και να ανοίγουν μαγαζιά, άλλα όχι βέβαια σε τόσο μεγάλη έκταση όσο σε άλλες περιοχές. Βέβαια οι βιασμοί και η εγκληματικότητα έχουν αυξηθεί.


Την εβδομάδα που μας πέρασε λοιπόν μια δεκαεπτάχρονη Ελληνίδα μαθήτρια βιάστηκε άγρια και κακοποιήθηκε από ξένους το πιθανότερο μουσουλμάνους καθώς τα χαρακτηριστικά τους έμοιαζαν με αυτά των Πακιστανών... Φήμες έκαναν λόγο ότι οι βιαστές της κοπέλας συχνάζουν σε μαγαζί μουσουλμάνων που βρίσκεται στο Κουκάκι. Οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας έχουν εξαγριωθεί και θέλουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...


ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ BLOG.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου