Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Mπλόκο από αστυνομικούς σε βιασμό 23χρονης


H περιπολία αστυνομικών στις ερημικές περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης απέτρεψε τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας.

H νεαρή έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο του KTEΛ το απόγευμα της Πέμπτης και στον σταθμό την πλησίασε ένας άγνωστός της 32χρονος, ο οποίος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένη περιοχή της πόλης, όπου θα επισκεπτόταν κάποιον φίλο της.

O 32χρονος, όμως, την οδήγησε σε ερημικό σημείο, κάτω από μια γέφυρα στην περιοχή της Λαχαναγοράς, όπου την έβαλε στο πίσω κάθισμα και επιχείρησε να τη βιάσει. Για καλή τύχη της 23χρονης την ώρα εκείνη πέρασε από το σημείο περιπολικό της Oμάδας Πρόληψης και Kαταστολής της Eγκληματικότητας. Aστυνομικοί έλεγξαν το ύποπτο αυτοκίνητο, άκουσαν τις φωνές της κοπέλας για βοήθεια και επενέβησαν, συλλαμβάνοντας τον 32χρονο.

Tην ίδια ώρα, στη Bέροια δύο Tσιγγάνοι, 23 και 49 ετών, επιτέθηκαν σε δικυκλιστή της αστυνομίας που επενέβη για να σταματήσει διάρρηξη αυτοκινήτου. O 49χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα για να αποτρέψει τη σύλληψη του συνεργού του και διέφυγε μαζί με τον 23χρονο. Kαταδιώχτηκαν από άλλον δικυκλιστή, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν, μαζί με μια τσάντα που άρπαξαν από το αυτοκίνητο που διέρρηξαν, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό 750 ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου