Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τραυματισμοί ΑΠΟ ΟΠΛΑ και μαχαιρώματα στο κέντρο της Αθήνας από ληστές για μερικά ευρώ...ΦΑΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΥΓΙΑ!


Τα μεσάνυχτα στο Γαλάτσι στην οδό Βεΐκου, ένας άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο του μαζί με μια γυναίκα. Τότε έναν άγνωστος τους πλησίασε και με τη λαβή του όπλου τον χτύπησε στον πρόσωπο. Στη συνέχεια τον πυροβόλησε στον ώμο και πήρε μια τσάντα που είχε μέσα αρκετά ευρώ και διάφορα έγγραφα. Σοκαρισμένη η γυναίκα ειδοποίησε ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες βράδυ σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας στην οδό Φειδιππίδου. Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα της ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροψία για εξακρίβωση της ακριβής αιτίας του θανάτου της.

Λίγο πριν τις 20:00, στην οδό Δαμάρεως στο Παγκράτι , πέντε άγνωστοι τραυμάτισαν με κατσαβίδι σοβαρά στο πρόσωπο έναν αλλοδαπό και του πήραν το πορτοφόλι του που είχε 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Στις 02:00 τα ξημερώματα στην Ομόνοια, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, δύο άγνωστοι δράστες, ψέκασαν με σπρέι στα μάτια Έλληνα και του πήραν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φωτογραφική μηχανή.

Άλλη μια επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα. Γύρω στις 00:30 άγνωστοι δράστες πιθανόν μετά από συμπλοκή, χτύπησαν με μαχαίρι αλλοδαπό στην καρδιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Και τέλος γύρω στις 21:30 το βράδυ, στον Κολωνό, τέσσερις άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού και αφού τον χτύπησαν πήραν από αλλοδαπό άγνωστο χρηματικό ποσό.(πηγή ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου