Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αναρχοσυριζαίοι προπηλάκισαν τον τσολιά στον Αγνωστο Στρατιώτη και αστυνομικοί έριξαν χημικά στον Μανώλη Γλέζο…!



Ως πότε Έλληνες θα στρέφονται εναντίον Ελλήνων;
Περίπου 300 άτομα από το μπλοκ των αναρχοσυριζαίων με κουκούλες και κράνη με καδρόνια στο χέρι προπηλάκισαν τον τσολιά (από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας) χτυπώντας με μανία το φυλάκιό του!
Ο εύζωνος στάθηκε αγέρωχος και όταν έσπευσε προς βοήθειά του ο λοχίας, δέχθηκε και αυτός επίθεση από τους κουκουλοφόρους. Τελικά οι εύζωνοι αποσύρθηκαν, ενώ έπεφτε πολύ ξύλο στο Σύνταγμα.
Το κερασάκι στην τούρτα: Ενώ συγκρούονταν αστυνομικοί και κουκουλοφόροι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Τσίπρα προσπάθησε να αναρτήσει ένα πανό στον άγνωστο στρατιώτη! Ξεφτίλα…
Από την άλλη πλευρά είδαμε στις ειδήσεις αστυνομικούς να πετούν χημικά προς απώθηση στον Μανώλη Γλέζο ο οποίος, όπως είδαμε τουλάχιστον στις τηλεοράσεις, δεν αποτελούσε απειλή…! Είναι πραγματικά τραγικό αν οι αστυνομικοί δεν αναγνώρισαν τον Μανώλη Γλέζο, ή ακόμα πιο τραγικό αν τον αναγνώρισαν και παρόλα αυτά του έριξαν τα χημικά για να τον απωθήσουν.
Επιτέλους Έλληνες, Αριστεροί και Δεξιοί, πότε θα καταλάβετε ότι όλοι μας βαλλόμαστε από αυτά τα μέτρα και ότι πάνω από όλα χτυπιέται η Ελλάδα μας; Δεν νοείται να επιτίθενται από την μια πλευρά ανεγκέφαλοι, προσκείμενοι στην Αριστερά, στον Έλληνα Τσολιά που αποτελεί σύμβολο του έθνους, και από την άλλη αστυνομικοί να απωθούν βίαια μια εμβληματική μορφή όπως ο Μανώλης Γλέζος. Ντροπή σε όλους! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ενωθείτε επιτέλους Έλληνες! Αυτό φοβάται η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Φοβούνται μήπως βρεθεί κάποιος ηγέτης και ενώσει όλους τους Έλληνες…! Αφυπνισθείτε!
..(( Λ ))..

πηγή:ellinikiafipnisis.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου