Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Γιατί κ. Πρωθυπουργέ πούλησες την πατρίδα μας στους ξένους;

Φίλοι μου ο πρωθυπουργός και το κυβερνητικό επιτελείο δήλωσαν σε ολόκληρη την υφήλιο ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο χρεωκοπίας και έθεσαν την χώρα σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας. Αυτό ήταν φυσικό επόμενο, καθώς όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις υπονομεύεις την ανεξαρτησία της χώρας επιτρέποντας στις ξένες δυνάμεις να "σε σώσουν". Οδηγηθήκαμε λοιπόν σήμερα σε μια οικονομική κατοχή που ίσως αποδειχθεί πολύ χειρότερη από την στρατιωτική!!!!

Ναι δέχομαι ότι η δουλειά ήταν στημένη από ξένες δυνάμεις και με όπλο τους μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οίκους.
Ναι δέχομαι ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει έκτακτα μέτρα να σώσει την χώρα. (το προς ποιά κατέυθυνση θα το δούμε).

Κατά την γνώμη μου 2 ήταν οι επιλογές και μια από τις δύο έπρεπε να επιλέξει η κυβέρνηση ώστε να διασφαλίσει την εθνική ανεξαρτησία και να μην "αναγκαστεί" να ξεπουλήσει Αιγαίο, Μακεδονία, Κύπρο, Θράκη και ότι άλλο........

1η Επιλογή. Θα έπρεπε να ληφθούν οικονομικά και φορολογικά μέτρα ΜΟΝΟ για τους έχοντες και κατέχοντες οι οποίοι είναι ανάμεσα στους ενόχους για την οικονομική εξαθλίωση του τόπου μας. Παράλληλα να ξεκινήσουν τα δικαστήρια να ασχολούνται με τους πραγματικούς ενόχους, πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας μας τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια. Αυτό φυσικά θα είχε άμεση επίπτωση στην ανάπτυξη της χώρας καθώς σίγουρα το κεφάλαιο (το οποίο όπως γνωρίζουμε δεν εχει καμια πατριωτική ευαισθησία) θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να καταστρέψει την προσπάθεια της κυβέρνησης. Επαφίεται όμως στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης η εφαρμογή και σίγουρα θα είχε την αμέριστη στήριξη όλων των Ελλήνων.

2η Επιλογή. Θα έπρεπε να βγεί ο πρωθυπουργος σε διάγγελμα προς τον λαό και να ζητήσει συγνώμη από όλους μας για την κατάσταση που περιήλθε το κράτος και για την οποία εν μέρει ευθύνεται κι ο ίδιος καθώς διατέλεσε για πολλά χρόνια κυβερνητικό στέλεχος σε διάφορους κυβερνητικούς σχηματισμούς. Κατόπιν θα μας ενημέρωνε για την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας και για τους κινδύνους που ελοχεύονται για την εθνική μας ανεξαρτησία.

Αφού μας δήλωνε και μας αποδείκνυε εμπράκτως ότι την επομένη το πρωί θα ξεκινήσουν ποινικές διώξεις για όλους τους πρωήν κυβερνητικούς παράγοντες που ευθύνονται για τα σημερινά μας προβλήματα και οι καταδίκες με συνοπτικές διαδικασίες, θα ζητούσε από όλους μας να προσφέρουμε ο καθένας από το υστέρημα του και σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες βοήθεια προς το κράτος ώστε να διασφαλίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια και να μην γίνουμε υποχείρια των ξένων δυνάμεων.

Μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα δεχόταν ο Ελληνας να βοηθήσει την κυβέρνησή του η οποία πλέον θα είχε αποδείξει ότι πράττει πατριωτικά.

Φυσικά εξυπακούεται ότι το ποσό που θα συγκεντρωνόταν θα πήγαινε για απευθείας αποπληρωμή του χρέους της χώρας κι όχι για άλλες περίεργες "πληρωμές".

Θα μου πείτε πολύ απλοϊκά και ουτοπικά ακούγονται όλα αυτά. Το θέμα όμως φίλοι μου δεν είναι πως ακούγονται όλα αυτά ή πως θα γίνονταν στα χέρια εμπειρότατων οικονομικών παραγόντων (αν και πλέον σε αυτόν τον τόπο δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη) αλλά στο ότι αν επρόκειτο για πατριώτες πολιτικούς σίγουρα η λύσεις θα ήταν για το καλό της χώρας μας.

Κι όσο κι αν σας φαίνονται φανταστικά αυτά τα σενάρια πρέπει να γνωρίζουμε ότι το σημερινό ξεπούλημα της εθνικής μας ανεξαρτησίας που ακολούθησε την πρωτοφανή κυβερνητική επαιτία, δεν είναι καθόλου φανταστική κατάσταση και αργά η γρήγορα εν μέσω οικονομικής κρίσης και φτώχειας ο Ελληνας θα διδάσκει στο παιδί του, ότι στα βόρεια η χώρα μας συνορεύει με την "Μακεδονία"!!!!!

Κι αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα............

πηγή:koukfamily.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου