Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

O Αρχηγός των Ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων θεωρεί την μετανάστευση ως εθνική απειλή μιας χώρας

Σε συνέντευξή του στις τοπικές εφημερίδες Bund και Τages Anzeiger, ο Αρχηγός των Ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος André Blattmann υποστήριξε ότι τα φαινόμενα μαζικής παράνομης μετανάστευσης θα πρέπει να λογίζονται ως εθνική απειλή, θεωρώντας επιβεβλημένη την εμπλοκή των ΕΔ της χώρας στην αναχαίτισή τους.
"Ακόμα και στην Ευρώπη μπορεί να προκύψουν καταστάσεις, τις οποίες σήμερα δε μπορούμε καν να φανταστούμε. Σκεφτείτε μόνο την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα: ξαφνικά ένα κράτος-μέλος της ΕΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία", δήλωσε ο ανώτατος αξιωματικός, αναφέροντας στη συνέχεια ως πιθανό σενάριο τη μαζική μετανάστευση ...Ελλήνων στην Ελβετία.
Αν ο συμπαθέστατος Αντιστράτηγος διάβαζε κάποιες αναφορές της ελβετικής πρεσβείας στην Αθήνα σίγουρα δε θα προχωρούσε σε αυτή την υπόθεση εργασίας που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Εκτός βέβαια εάν έχει γνώση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε χθες και προβλέπει την αθρόα και ανεξέλεγκτη χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε πάσης φύσεως ελληνοποιημένους αλβανούς, πακιστανούς και σομαλούς...

strategy-geopolitics4.blogspot.com

αναδημοσίευση από ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου