Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΕΒΑ-ΠΑΣΥΒΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΣΦΕΒΑ-ΠΑΣΥΒΑ με θέμα «Μητροπολίτης Σεβαστιανός:H διαχρονική συνείδηση της Βορείου Ηπείρου». Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών είχε γεμίσει από νωρίς με κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου στο ισόγειο του κτιρίου είχε τοποθετηθεί οθόνη, ώστε να μπορούν όσοι δεν χωρούσαν στην αίθουσα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση -φυσικά και ο συγκεκριμένος χώρος γέμισε!-
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετοί πολιτικοί, όπως ο βουλευτής της Ν.Δ. κ.Γκιουλέκας, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Α. Πλεύρης και Βορειοηπειρώτης πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Μπάμπης Καραθάνος. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο μεγάλος Ηπειρώτης μουσικός και άξιος εκπρόσωπος της ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης κ.Σάββας Σιάτρας καθώς και ο ηθοποιός κ.Κώστας Πρέκας.
Η φράση που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την εκδήλωση είναι, η φράση του Μακαριστού Σεβαστιανού, όπου ακούστηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ".

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η οργάνωση ήταν άψογη σε όλα, ενώ όσοι το επιθυμούσαν μπορούσαν να προμηθευτούν βιβλία σχετικά με το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους διοργανωτές,οι οποίοι με το έργο τους αποδεικνύουν ότι είναι Άξιοι συνεχιστές του Μακαριστού Σεβαστιανού.








1 σχόλιο:

  1. Είμαστε κι εμείς εκεί.
    Κι από εμάς συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
    Περιμένουμε και άλλα στην πράξη για τα δικαιώματα της Βορείου Ηπείρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή