Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κάθε καθεστώς, έχει το παρακράτος του!

Στο βάθος της φωτογραφίας, στελέχη της ΚΙΣΑ με το πρωτοπαλίκαρο του Δ. Χριστόφια Νεοκλή Συλικιώτη!


Η πνευματική τρομοκρατία στην Κύπρο καλά κρατεί! Αυτή τη φορά, το καθεστώς Χριστόφια, επιτίθεται ενάντια στο διακεκριμένο πολιτικό και δικηγόρο Χρίστο Κληρίδη!!!


Ενώ η πολιτική δίωξη εναντίον του "εγκληματία" Ξενή Ξενοφώντος συνεχίζεται, χωρίς να γίνονται έρευνες να βρεθεί ο Ρήγας (ο Δρουσιώτης άλλωστε ήταν σαφής στην καταγγελία του: "Βρέστε μου τους διαχειριστές" και όχι το συντάκτη του σχολίου!), ενώ ο δήθεν απειλούμενος συνεχώς αναδημοσιεύει την "απειλή" (μέχρι και στη σελίδα του την έβαλε! Τοοοοοοσο πολύ φοβάται!!!!), τώρα, το καθεστώς Χριστόφια, μέσω των παρακρατικών του μηχανισμών πνευματικής βίας, προσπαθεί να φιμώσει το Χρίστο Κληρίδη!!!


Όπως πληροφορούμαστε, η γνωστή για τις σχέσεις λατρείας της με το πρωτοπαλίκαρο του καθεστώτος Χριστόφια Νεοκλή Συλικιώτη, η αποκαλούμενη ΚΙΣΑ (Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό), η οποία δεν είδαμε να ενοχλείται και πολύ για τη ρατσιστική κατοχή και το ρατσιστικό εκτοπισμό του 1/3 του λαού μας από τους Αττίλες, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία δυσφήμισης εναντίον του Χρίστου Κληρίδη (αλλά και του Ξενή Ξενοφώντος), με επιστολές της, προς πολλούς αποδέκτες, στις οποίες κατηγορεί ως εθνικιστές το Χρίστο Κληρίδη και τον Ξενή Ξενοφώντος, οι οποίοι ακολουθούν εθνικιστικές μεθόδους και πρακτικές, ζητώντας την αποκαθήλωσή τους από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. (στον οποίο ο Κληρίδης είναι βασικό και ο Ξενοφώντος αναπληρωματικό μέλος, κατόπιν επιλογής τους από τον αείμνηστο Πρόεδρο Παπαδόπουλο).

Η ΚΙΣΑ, αποδεικνύεται το "μακρύ χέρι" του καθεστώτος Χριστόφια και διώκει τώρα όχι μόνο τον καταταλαιπωρημένο εδώ και δύο εβδομάδες Ξ.Ξενοφώντος, αλλά και το Χρίστο Κληρίδη. Παρουσιάζει το christofias-watch, ως ένα εθνικιστικό ιστολόγιο(!!!!!! Ποιους; Εμάς που αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για ελευθερία και δικαιοσύνη, ενάντια στον εθνικισμό της διζωνικής και των γκρίζων λύκων), στο οποίο "απειλούνται άνθρωποι" και ειδικότερα ο Μ. Δρουσιώτης, λόγω του "σπουδαίου ερευνητικού έργου του".

Στη φωτογραφία, οι παρακρατικοί του καθεστώτος Χριστόφια, ΚΙΣΑ και λοιπόι, διώκουν την ελεύθερη έκφραση στην Κύπρο!!!

Η διαστρέβλωση έκδηλη:

Ούτε διαχωρισμός του σχολιαστή από τους συντάκτες του ιστολογίου.Ούτε λέξη για τη φασιστική εισβολή σε ένα σπίτι τα χαράματα, ούτε λέξη για τη φασιστική πολιτική δίωξη εναντίον του Ξενοφώντος, δεν κάνει αυτός ο αποκαλούμενος οργανισμός "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Ούτε λέξη για την παράνομη παρακολούθηση. Ούτε λέξη, γιατί στοχοποιούνται και διώκονται άνθρωποι, με επίφαση πράξεις άλλων ασχέτων.
Απλά κατασκευάζει η λεγόμενη ΚΙΣΑ, ένα οχετό ύβρεων, κυρίως εναντίον του Κληρίδη. Και προσπαθεί να ηρωοποιήσει (α λα Χαραλαμπίδου style), ένα ξεδιάντροπο Μαγάριο, αυτό τον κατάπτυστο διώκτη ιδεών, που καταδιώκει ένα ιστολόγιο, που στέλνει την Αστυνομία στο σπίτι αθώων πολιτών, γιατί ένα Blog τον έκρινε, με το πρόσχημα μιας φανταστικής(όπως αποδεικνύει και η ίδια η αναδημοσίευσή της από το Δρουσιώτη) απειλής!

Έκδηλη η προσπάθεια φίμωσης και διεθνούς διαπόμπευσης του Δρ Χρίστου Κληρίδη! Που έκανε το "έγκλημα" να υπερασπιστεί ένα διωκόμενο συμπολίτη του από την κρατική αυθαιρεσία!

"Σκασμός λοιπόν Χρίστο Κληρίδη! Κάτσε στα αυγά σου Χρίστο Κληρίδη!
Σε διαπομπεύουμε διεθνώς αν συνεχίσεις, Χρίστο Κληρίδη!"

Το καθεστώς Χριστόφια και οι παρακρατικοί μηχανισμοί του, αυτό σε προστάζουν να κάνεις!

Το καθεστώς Χριστόφια, αποδεικνύει ένα αξίωμα που όλοι γνωρίζουμε: Κάθε καθεστώς, έχει και το παρακράτος του!

Αλωεύς για το christofias-watch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου