Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Συνεργασία του Στέλιου Χατζηιωάννου με τουρκοκύπριους;

240510-easyhotelO tempora o mores, στα ελληνικά ω καιροί ω ήθη. Ο κυπριακής καταγωγής επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Star Kibris», μας ξενάγησε στον αηδιαστικό κόσμο της Νέας Τάξης, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του να «επενδύσει» στα κατεχόμενα:
«Θα μπορούσα να πω ότι προσεγγίζω θετικά την ιδέα της ανέγερσης ενός ξενοδοχείου easyHotel, στη βόρεια (σ.σ. εννοεί τη κατεχόμενη!)Κύπρο σε συνεργασία με έναν ντόπιο επιχειρηματία. Όμως την ίδια στιγμή, γνωρίζω ότι το περιουσιακό είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα για την Κύπρο. Για αυτό το λόγο είμαι επιφυλακτικός».
Στη ερώτηση για το αν η EasyJet θα χρησιμοποιούσε το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ο Χατζηιωάννου δεν απάντησε. Είπε όμως ότι πρόθεσή του είναι να συνεισφέρει στα επόμενα τέσσερα χρόνια με ένα εκατομμύριο ευρώ σε κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες των δύο κοινοτήτων.
Κάποτε, ίσως επενδύσεις και εθνική συνείδηση να ταυτίζονταν... Τώρα, ο όρος «ευεργέτης», φαντάζει σχεδόν απόκοσμος, καθώς ο παράγων κέρδος προτάσσεται από τους μεγιστάνες του πλούτου.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου