Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Κακό ξύπνημα μετά από ξενύχτι

270510-neosΤην περασμένη Τετάρτη, 26/5, κατά την διάρκεια της πρωινής δράσης των ακτιβιστών της ΝΕ.Ο.Σ. μπροστά από το Υπ. Παιδείας, μαζί με τα άλλα στελέχη του Υπουργείου που εισέρχονταν σε αυτό ήταν και η «ειδική γραμματέας» του κα Δραγώνα. Ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ της επέδωσε ως δώρο ένα τουρκικό φέσι, με την φιλοφρόνηση: «σε ένδειξη σεβασμού προς το σπίτι του Κεμάλ. Εσείς θα γνωρίζετε πότε χρειάζεται να το φοράτε»...
Η ΝΕ.Ο.Σ. ανήρτησε μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Παιδείας πανό, με τον τίτλο «Καλώς ήλθατε στο σπίτι του Κεμάλ», διανέμοντας παράλληλα σε περαστικούς και υπαλλήλους του υπουργείου φυλλάδια που συνοδεύονταν το καθένα από ένα φέσι. Αφορμή ήταν το γεγονός ότι μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 26/5, κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις, στο μάθημα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, οι υποψήφιοι για τα ΤΕΙ/ΑΕΙ εξετάσθηκαν σε κείμενο με τίτλο «Στου Κεμάλ το σπίτι».
Η Θάλεια Δραγώνα ήταν εμφανώς ξενυχτισμένη, καθώς είχε περάσει μία δύσκολη νύχτα, κινητοποιώντας τις πρώτες πρωινές ώρες τον επικοινωνιακό μηχανισμό του υπουργείου για να διαψεύσει τις δηλώσεις της γνωστής Ελληνίδας δασκάλας του Μεγάλου Δερείου, Χαράς Νικοπούλου. Η Χαρά Νικοπούλου, σε τηλεφωνική παρέμβασή της στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, δήλωσε ότι της έχει απαγορευθεί προφορικά από την Δραγώνα να προβαίνει σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου