Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΟΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Μαζικοί βιασμοί σε Νορβηγία και Αγγλία απο μετανάστες

Ενα περίεργο φαινόμενο παρατηρείται σε κάποιες περιοχές της Σουηδίας οπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες. Επειδή οι σουηδέζες διαφέρουν πολύ με τα ξανθά τους μαλλιά πολλές αναγκάζονται να
βάφουν τα μαλλιά τους σε άλλο χρώμα, οχι γιατι ειναι κάποια μόδα αλλά για να προστατευτούν, να μην ξεχωρίζουν και πέφτουν θύματα βιασμού. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε έρευνα του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.



Ενω την ίδια στιγμή στην γειτονική Νορβηγία:

Αναφορά της νορβηγικής τηλεόρασης για 41 βίαιους βιασμούς, που έγιναν όλοι από μουσουλμάνους μετανάστες.

Απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

«Πρόκειται για νεαρούς άντρες που έρχονται από άλλες χώρες στη Νορβηγία και ζητάνε άσυλο. Προέρχονται από χώρες που έχουν μία εντελώς διαφορετική άποψη για τις γυναίκες» λέει στο βίντεο η αστυνομικός από το Όσλο. Ερώτηση δημοσιογράφου: «Υπάρχει κάποιο περιστατικό από αυτούς τους βιασμούς να έχει γίνει από εθνικά Νορβηγό;» Απάντηση: «Όχι».

Αν η νορβηγική τηλεόραση μπορεί να πάει τόσο μακριά, η αλήθεια πρέπει να είναι πολύ πολύ χειρότερη, δεδομένης της κατάστασης στην Νορβηγία, όπου υπάρχει έντονο ένα κλίμα ολοκληρωτικής παράδοσης, σχεδόν ‘ραγιαδισμού’, στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων.
Αυτό το σύντομο κλιπ από τις ειδήσεις κάνει αναφορά στους 41 βάναυσους βίαιους βιασμούς Νορβηγίδων γυναικών από άνδρες "Αφρικανικής και Τουρκικής" καταγωγής, (το βίντεο λέει Κουρδικής) ωστόσο ο συνδετικός κρίκος για όλα αυτά, θα στοιχημάτιζα, είναι το Ισλάμ. Στοιχηματίζω ότι κανένας από αυτούς τους Αφρικανούς δεν είναι χριστιανός, για παράδειγμα. Είναι ενδιαφέρον ότι η ακροαριστερή νορβηγική τηλεόραση επέλεξε να παρουσιάσει με μια πραγματικά ‘ρατσιστική’ χροιά το θέμα αυτό, αντί να τολμήσει να σπάσει το ταμπού που λέγεται Ισλάμ, που αποτελεί το πιθανότερο πραγματικό κίνητρο για αυτή τη συμπεριφορά, καθώς το Ισλάμ κηρύττει ότι οι μη μουσουλμάνες γυναίκες είναι συνήθως, αχαλίνωτες ‘πόρνες’ και πολεμική ‘λεία’, σύμφωνα με το ρητό "Ότι κρατάτε στο δεξί σας χέρι" κλπ. (Η φράση αυτή αποτελεί χωρίο του Κορανίου, που αναφέρεται στους σκλάβους, οι οποίοι βρίσκονται στην εξουσία του αφέντη. Οι μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα, σύμφωνα με το Κοράνι, να βιάζουν τις γυναίκες που έχουν ως σκλάβες. Βλέπε μία αναφορά ΕΔΩ)

Αλλά και στην Αγγλία τα πράγματα δεν διαφέρουν καθόλου:

Σοκαριστική έκθεση αποκαλύπτει ότι το 92% των ομαδικών βιασμών στο Λονδίνο γίνονται από μη-λευκούς

Μια σοκαριστική έκθεση, που συντάχθηκε από την Μητροπολιτική Αστυνομία Αρχή του Λονδίνου (γνωστή ως ‘Met’), αποκάλυψε ότι το 92% των ομαδικών βιασμών στο Λονδίνο, προέρχονται από μη-λευκούς.

Απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Πενήντα τοις εκατό του συνόλου των θυμάτων είναι λευκές γυναίκες.

Η έκθεση, που συντάχθηκε από έναν ανώτερο ντετέκτιβ της Σκότλαντ Γιάρντ από την ομάδα της Επιχείρησης ‘Sapphire’, η οποία ερευνά τα σεξουαλικά εγκλήματα, αποκάλυψε ότι 8% του συνόλου των υπόπτων για ομαδικούς βιασμούς, για το 2008 -2009 ήταν λευκοί, το 32% ήταν μαύροι, και το 24% ήταν μέλη διαφόρων εθνοτήτων . Το υπόλοιπο ποσοστό ήταν άγνωστο.
Το ποσοστό των λευκών θυμάτων μειώθηκε από 69% το 1998-1999 σε 50% πέρυσι, ενώ ο αριθμός των μαύρων θυμάτων διπλασιάστηκε από 17% σε 34%, αναφέρει η έκθεση.
Συνολικά, υπήρχαν 93 ομαδικοί βιασμοί το περασμένο έτος σε σύγκριση με 36 κατά την περίοδο 2003-2004.
Η Αστυνομία ορίζει το συγκεκριμένο έγκλημα ως την σεξουαλική επίθεση από τρία ή περισσότερα άτομα, αν και η έρευνα της Met δείχνει αύξηση του αριθμού των επιθέσεων από ομάδες με τέσσερα ή περισσότερα άτομα.
Άλλα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης δείχνουν ότι το 1998-1999, συνολικά το 48% των θυμάτων ήταν ηλικίας 19 ετών ή μικρότερης ηλικίας. Τον περασμένο χρόνο το ποσοστό αυτό έφτασε στο 64%. Τριάντα έξι τοις εκατό των θυμάτων ήταν 15 ετών ή και νεότερα.
Οι ηλικίες των δραστών έχουν επίσης μειωθεί. Σύμφωνα με την Met, το 42% ήταν 19 ετών και κάτω, σύμφωνα με το περασμένο έτος, σε σύγκριση με 38% το 2003-2004.
Ο αριθμός των υπόπτων ηλικίας 20 ετών μειώθηκε ελαφρά κατά την ίδια περίοδο, από 32% σε 30%.
Η έκθεση, του Αρχιεπιθεωρητή Ντετέκτιβ Mark Yexley, αναφέρει ότι η Met «αναγνωρίζει τα σεξουαλικά εγκλήματα πολλών δραστών που συνδέονται με την νεανική παραβατικότητα, ως μία από τις πιο σοβαρές μορφές εγκληματικότητας."
Προσθέτει ότι ο ομαδικός βιασμός είναι λιγότερο πιθανό να καταγγελθεί σε σχέση με άλλα αδικήματα, επειδή υπάρχουν συχνά κοινωνικοί δεσμοί μεταξύ των θυμάτων και των υπόπτων.
Οι Δήμοι με τα υψηλότερα ποσοστά των ομαδικών βιασμών είναι: Lambeth, Croydon, Newham, Southwark, Westminster και Hackney.
Η Met είπε επίσης ότι έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για τα ζητήματα των θηλυκών συμμοριών και της βίας από συμμορίες.

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου