Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...

12 Αλλοδαποί σταμάτησαν αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο, απόγευμα, στην

Νέα Σμύρνη για να κλέψουν το ρολόι του οδηγού και του συνεπιβάτη!

Στην Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Κρήνης και Δορυλαίου, 12 άγνωστοι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο άνδρες που επέβαιναν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το απόγευμα, όταν η ομάδα των 12 άρχισε να τους χτυπάει, ενώ προκάλεσε και ζημιές στο αυτοκίνητό τους. Οι δράστες άρπαξαν ένα ρολόι από τα θύματα και εξαφανίστηκαν.

Ένας από τους παθόντες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.


Ληστεία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Ομάδα επτά αγνώστωνπιθανότατα αλλοδαπών, εισέβαλε, με σκοπό τη ληστεία, σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Πεισιστράτου.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή, στις 21.54, όταν οι άγνωστοι δράστες έβγαλαν μαχαίρια και πήραν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, 20 κινητά τηλέφωνα και 12 ρολόγια.

Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.


Αλλοδαποί λήστεψαν ίντερνετ καφέ στην Πάτρα

Στην Πάτρα Αχαΐας, σήμερα τα ξημερώματα, τρεις άγνωστοι αλλοδαποί μπήκαν σε κατάστημα ίντερνετ καφέ και άρχισαν να χτυπούν τον ιδιοκτήτη μέχρι να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε τρομοκρατημένος και άνοιξε το ταμείο του. Οι δράστες πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν



Αλλοδαποί ληστές λήστεψαν πεζό με την απειλή σωματικής βίας

Το τσαντάκι που περιείχε 260 ευρώ αφαίρεσαν ληστές από έναν 30χρονο, ο οποίος περπατούσε αμέριμνος επί της οδού Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, τρεις αλλοδαποί άτομα πλησίασαν τον πεζό, με την απειλή της χρήσης σωματικής βίας τού άρπαξαν το τσαντάκι και στη συνέχεια διέφυγαν ανενόχλητα.


Αλλοδαποί έβγαλαν μαχαίρι για να τον ληστέψουν

Στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Πάσσωβ και Ρίζου Νέρου, τρεις άγνωστοι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε ένα πεζό.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή, το βράδυ, όταν οι δράστες με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό από τον άνδρα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ αναζητούνται από την αστυνομία.


Αλλοδαποί τσαντάκηδες εν δράσει

Στην Αθήνα, στην συμβολή των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Κεφαλληνίας, δύο άγνωστοι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε έναν πεζό με σκοπό να του πάρουν τα χρήματα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, όταν οι δύο αλλοδαποί δράστες, αφού χτύπησαν τον άνδρα, στην συνέχεια του πήραν μία τσάντα που είχε χρήματα αλλά και προσωπικά του έγγραφα. Οι δράστες αναζητούνται.


ΠΗΓΗ: altermedia.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου