Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΛΑΘΡΟ-ΝΕΑ ΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που δρούσε σε Χαλάνδρι- Αγία Παρασκευή


Στην εξάρθρωση σπείρας αλλοδαπών διαρρηκτών που δρούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 23, 32, 34 και 47 ετών κατηγορούμενοι για «σύσταση και συμμορία», «κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», «παράνομη οπλοφορία» και «πλαστογραφία».

Από την έρευνα ? προανάκριση προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα είχαν συστήσει σπείρα που εισέρχονταν σε οικίες, κατά τη διάρκεια απουσίας των ενοίκων, παραβιάζοντας πόρτες εισόδου ή παράθυρα και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά έντεκα διαρρήξεις, στην περιοχή του Χαλανδρίου και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία.


Nεα επεισόδια μεταξύ Σομαλών λαθρομεταναστών στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα


Μετά τα επεισόδια που είχαμε στην παραλιακή της Πάτρας και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα, στις στις 11.30 το βράδυ εκδηλώθηκαν νέα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών και τσιγγάνων, αυτή την φορά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου κοντά στην βόρεια είσοδο του λιμανιού.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..


Αλλοδαπός του άρπαξε χρυσή αλυσίδα από το λαιμό του

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου έναν αλλοδαπό στην Ομόνοια καθώς λίγη ώρα πριν με χρήση σωματικής βίας ο δράστης είχε ληστέψει έναν περαστικό.

Πιο συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άρπαξε από το λαιμό του θύματος μία χρυσή αλυσίδα και έναν χρυσό σταυρό.


Λαθρομετανάστες δραπέτευσαν πριν απελαθούν αλλά συνελήφθησαν

Κατάφεραν να αποδράσουν για λίγο από το κρατητήριο, ωστόσο συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς.

Πρόκειται για τέσσερις λαθρομετανάστες, οι οποίοι – μαζί με έναν ομογενή τους που αναζητείται- διέφυγαν από το παράθυρο του κρατητηρίου στο Α.Τ. Ηράκλειας Σερρών, όπου κρατούνταν μέχρι να απελαθούν.


Η φυγή τους παρόλα αυτά δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος αντιλήφθηκαν άμεσα την απουσία τους και ύστερα από ανθρωποκυνηγητό τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.



Συμπλoκές λαθρομεταναστών στην παραλιακή της Πάτρας

ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ


Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη, μετά από τις συμπλοκές μεταξύ Σομαλών στο κέντρο της Πάτρας, στην παραλιακή!

Μάλιστα Σομαλοί έβαλαν φωτιές σε κάδους, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει πάρκινγκ αυτοκινήτων.


ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Τα επεισόδια που έγιναν πριν από λίγο στο κέντρο της Πάτρας, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, είχαν σαν αποτέλεσμα να μπουν φωτιές σε κάδους και να κινδυνέψουν να καούν αυτοκίνητα. Αιτία των επεισοδίων οι επιδρομή Σομαλών σε παράγκες που έμεναν Τσιγγάνοι από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες!

Οι Σομαλοί, ήθελαν να διώξουν τους Τσιγγάνους και να μείνουν αυτοί στις παράγκες τους...


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.


Αλβανοί χτύπησαν Ινδό και τον πέταξαν στην θάλασσα, όπου βρέθηκε νεκρός στην Χαλκίδα!

Σοκαρισμένοι πολλοί Χαλκιδέοι έμειναν όταν αντίκρυσαν ένα πτώμα στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας της πόλης.

Αμέσως επικοινώνησαν με τους άντρες του λιμενικού που βρέθηκαν στο σημείο και περισυνέλεξαν τον άτυχο άντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν Ινδός.
Αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν οι κακώσεις που είχαν προξενηθεί στον άτυχο αλλοδαπό. Αμέσως ξεκίνησαν οι ανακρίσεις όπου και με την συνδρομή των αντρών της ασφάλειας Χαλκίδας, το έγκλημα εξιχνιάστηκε και συννελήφθησαν οι δράστες.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς οι οποίοι καυγάδησαν με το θύμα. Τα ερωτήματα όσο αφορά τα αίτια θανάτου θα απαντηθούν με την αυριανή ιατροδικαστική εξέταση.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοφορία στις Σέρρες

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή-οπλοφορία είναι ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες στην εθνική οδό Προμαχώνα - Σερρών.

Στο αυτοκίνητο του 25χρονου αστυνομικοί του Τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών βρήκαν ένα πιστόλιο κρότου - λάμψης των 9 χιλιοστών με άδειο γεμιστήρα και ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, τα οποία κατασχέθηκαν

Πυροβολισμοί απο Αλβανούς στην παραλία Γαλατάκι στη Λίμνη Ευβοίας - Δυο ελληνες πολίτες τραυματίες

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?


Επίθεση χωρίς εμφανή λόγο δέχθηκαν έξι Έλληνες στην παραλία Γαλατάκι της Λίμνης Ευβοιας από τρείς Αλβανους!
Ο ένας εκ των δραστών οπλισμένος με καραμπίνα πυροβόλησε και τραυματισε ένας 26χρονο στο χέρι και με τη λαβή της καραμπίνας έναν 23χρονο στο κεφάλι.

Οι τρεις αλλοδαποί εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την αστυνομία ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό κέντρο!

Ως πιθανή αιτία της συμπλοκής εκτιμάται από την αστυνομία παρεξήγηση νωρίτερα στο δρόμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου