Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

H «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία του Σ.Γκιόλια - 3 ΣΦΑΙΡΕΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


Προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», με την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του Σωκρ. Γκιόλια, έλαβαν τα «ΝΕΑ». Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.
Οι συντάκτες του κειμένου , το οποίο παρέλαβαν «ΤΑ ΝΕΑ» μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στον Σωκρ. Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και εκδοτών , όπως οι κ.κ Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς.

Παράλληλα, εκτοξεύουν απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
Από τα έως στιγμής στοιχεία οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι στη δολοφονία πήραν μέρος τρία άτομα, από τα οποία δύο περίμεναν το δημοσιογράφο στην είσοδο και το τρίτο στο δρόμο κοντά στο κλεμμένο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Σωκράτης Γκιόλιας δέχθηκε και τις 16 σφαίρες στο σώμα.
Οι περισσότερες είχαν πύλη εισόδου από πίσω, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να διαφύγει και ο ένας από τους τρομοκράτες συνέχιζε να τον πυροβολεί. Ο δεύτερος τού έριξε τη χαριστική βολή με τρεις σφαίρες στο κεφάλι.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου