Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ - ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ

ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΥΡΩΝΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

04/09/2010

Εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα προβλέπει Γερμανός οικονομολόγος

Σε ένα ακραίο σενάριο καταλήγει Γερμανός οικονομολόγος ο οποίος υποστηρίζει πως η μακροχρόνια εφαρμογή των οικονομικών μέτρων και οι εντάσεις στην ελληνική κοινωνία μπορούν να οδηγήσουν σε εμφύλιο πόλεμο.
Την άποψη αυτή διατυπώνει ο Χανς Βέρνερ Σιν, επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών στο Μόναχο, που κατά τη διάρκεια συνεδρίου στη γειτονική Ιταλία επισήμανε πως τα σκληρά μέτρα όχι μόνο δε θα αποτρέψουν την πτώχευση αλλά ίσως οδηγήσει τη χώρα μας σε έναν νέο εμφύλιο πόλεμο.
«Η πολιτική της επιβεβλημένης εσωτερικής υποτίμησης, αποπληθωρισμού και ύφεσης θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου», είπε ο Σιν σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph.
Ο ίδιος προσέθεσε πως παρόλο που η κοινωνία έχει συνοχή σε μια περίοδο απεργιών τα αποτελέσματα των μέτρων λιτότητας θα φανούν στο δεύτερο έτος εφαρμογής τους σε συνδυασμό με την αύξηση της ανεργίας και της πολιτικής "κόπωσης".
Ο οικονομολόγος συνέχισε τις δυσοίωνες προβλέψεις του λέγοντας πως η φυγή της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ δεν είναι η χειρότερη πιθανότητας υπογραμμίζοντας πως η χώρας μας βρίσκεται στα πρόθυρα μιας δεύτερης κρίσης.

Αισιόδοξοι ο Τρισέ και ο Αλμούνια

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν η «χειρότερη δυνατή επιλογή», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, μιλώντας στο ίδιο συνέδριο. «Δημιουργήσαμε το ευρώ για να πετύχουμε τη κοινή αγορά για την ευημερία και τη σταθερότητα της Ευρώπης», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.
Απαντώντας σε προτάσεις ομιλητών για υποτίμηση του ευρώ σε σχέση με το επίπεδο του 1,30 έναντι του δολαρίου στο οποίο κινείται σήμερα, ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ απέρριψε τον ενδεχόμενο επισημαίνοντας τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα του νομίσματος.
Στην ίδια επιχειρηματική σύνοδο στη λίμνη Κόμο, ο επίτροπος της ΕΕ για τον Ανταγωνισμό, Χοακίμ Αλμούνια, είπε ότι ο ίδιος έχει "πλήρη εμπιστοσύνη" στα μέτρα που πήρε η Ελλάδα μετά την κρίση.
Πρόσθεσε ότι οι εκθέσεις της ΕΕ δείχνουν ότι η υλοποίηση «γίνεται με επαρκή τρόπο». (
πηγή)

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ

ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ , ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου