Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑΕΙ : ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ !

Όλα ήταν τέλεια και οι διοργανωτές πήραν άριστα.
Δεν συνέβη το παραμικρό,την στιγμή που κάποιοι "απίστευτοι" μέχρι και θάνατο είχαν προβλέψει.
Οι ομιλίες ήταν πολύ δυναμικές και ξεχώρισαν της Θέμιδος (που θα αναρτήσω αργότερα) και του πάτερ Μάξιμου (του νέου ιερέα της ενορίας του Αγ.Παντελεήμονα).
Ο ιερέας αυτός ευτυχώς ΤΙΜΆΕΙ ΤΑ ΡΆΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ,και δεν έχει γίνει δουλικό,όπως κάποιοι άλλοι νεοταξικοί ιερείς (φαρισαίοι),που ασπάστηκαν και προσκύνησαν από τους πρώτους την καινούργια θρησκεία που κατακτάει τον κόσμο....την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...


Οι υπόλοιποι ομιλητές ήταν εκπρόσωποι κατοίκων από σχεδόν όλες τις γειτονιές της Αθήνας.
Ο καθένας τους μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι από το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης και αθρόας λαθρομετανάστευσης.Υπήρξε ονομαστική καταγγελία για άτομο που νοικιάζει  διαμέρισμα για τζαμί και για να μένουν 50 λαθρομετανάστες που ζει στα βόρεια προάστια.
Όπως ακόμα και ενός κυρίου που δουλεύει στα ΚΤΕΛ Κηφισού που έκανε την συνταρακτική καταγγελία,πως κάθε βράδυ φέρνουν γεμάτα πούλμαν από λαθρομετανάστες από τα σύνορα,με χαρτί παραμονής 1 μηνός για να φύγουν και τους διοχετεύουν στην Αθήνα.
Δηλαδή αντί να τους στείλουν πίσω όπως ήρθαν μιας και είναι δίπλα,τους φέρνουνεδώ για να μην φύγουν ποτέ.
Εξίσου σημαντική καταγγελία έκανε ένας άλλος κύριος που είδε στα δικαστήρια 47 αλλοδαπούς κλέφτες και με πλαστά διαβατήρια,να τους αφήνει ελεύθερους ο δικαστής επειδή έκαναν έφεση.
Άντε βρείτε τους τώρα για την έφεση!!!!

Πάμε στα της πορείας...
Η πορεία γύρω στις 7.30 βρισκόταν στο ύψος της Αγορακρίτου πέρασε το παρκάκι και την Παρασίου.Τώρα βρίσκεται στην Εκκλησία των Αχαρνών. Ξεχάστε πλέον τις πορείες των 60 –80 ατόμων . Ο κόσμος αγανακτεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο ενώ το πρόβλημα έχει πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις. Οι Συνέλληνες μας όμως αρχίζουν και ενώνονται και η ελπίδα αρχίζει να ζωντανεύει. Η Ελλάδα πρέπει να επιβιώσει από αυτή την κατάρα που της φέρανε και τώρα που ξυπνά θα αποφασίσει και να το κάνει !

Τα συνθήματα και ιαχές διακόπηκαν στην Παρασίου για να τραγουδήσει όλη μαζί η πορεία των χιλιάδων Ελλήνων τον  ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.
Την πορεία παρακολούθησε και ένα Γαλλικό κανάλι (δυστυχώς το BBC δεν μπόρεσε να έρθει αν και όπως μας διαβεβαίωσαν θα το ήθελαν,αλλά λόγω του θέματος στην ΔΕΘ με τον παπουτσορίπτη,αυτή την χρονική στιγμή ήταν αδύνατο).Από την άλλη τα Ελληνικά ΜΜΕ των μεγαλοδημοσιογράφων,μας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη για άλλη μια φορά την στιγμή που έχουν κάνει και κάνουν περιουσίες και χλιδάτη ζωή εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων και καταναλωτών.


 Κόμματα δεν υπήρχαν ,γιατί ίσως τα κόμματα στην Ελλάδα γενικώς δεν υπάρχουν.
Αργότερα θα αναρτήσω και μερικές φώτος,που πρέπει πρώτα να επεξεργαστώ για να μην φαίνονται τα εξοργισμένα πρόσωπα των διαδηλωτών.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου