Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Το τροχαίο αποκάλυψε 107 κιλά χασίς!

Από τη μια πλευρά η νευρικότητα  κι από την άλλη η ατυχής  επιλογή του να επιχειρήσει  να περάσει την δύσβατη Κατάρα εν μέσω κακοκαιρίας, ήταν οι αιτίες που απέτυχε στην «αποστολή» του ένας αγνώστων στοιχείων άνδρας ο οποίος μετέφερε 107,1 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης με κλεμμένο ΙΧ!

      Ο  δράστης είχε κλέψει το αυτοκίνητο από την Χαλκίδα και, αφού φόρτωσε το παράνομο εμπόρευμά του, ξεκίνησε με προορισμό τα Γιάννενα μέσω Τρικάλων… Όμως, έπεσε σε καταιγίδα στην εθνική οδό Τρικάλων– Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ΙΧ, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ένα φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση!

      Έκπληκτος  ο φορτηγατζής, τον είδε να  βγαίνει από το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται τρέχοντας μέσα στην βροχή! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρικάλων, οι οποίοι ερεύνησαν το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και βρήκαν τους τρεις σάκους με τα ναρκωτικά! Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση και εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου