Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ανεβαίνει ολοένα ο αριθμός των αστυνομικών που αρνούνται την Κάρτα του Πολίτη. Έφθασαν ήδη τους 5


Μέχρι στιγμής έχουν καρατομηθεί 5 αστυνομικοί επειδή αρνήθηκαν να λάβουν την Κάρτα του Πολίτη.

Σε διάφορες συζητήσεις με φίλους με θέμα το χάραγμα του αντιχρίστου και τα υπόλοιπα εσχατολογικά έχω τονίσει ότι όταν έρθουν εκείνοι οι έσχατοι χρόνοι δεν θα είναι κάτι θεωρητικό ή αόριστο το χάραγμα αλλά κάτι συγκεκριμένο και θα αντιπροσωπεύει καθαρά τον αντίχριστο και το πολίτευμά του επί της γής.


Δεν πρόκειται κανείς άνθρωπος να χάσει την ψυχή του χωρίς να γνωρίζει ότι το χάραγμα (τσιπάκι ή ταυτότητα ή ότι άλλο χαρακτηριστικό) που θα φέρει στο χέρι ή στο μέτωπο τον τοποθετεί αυτομάτως ως οπαδό του Αντιχρίστου. Του φυσικού προσώπου του Αντιχρίστου κι όχι ενός αντίχριστου (σιωνιστικού ή μασωνικού) παγκοσμιοποιημένου συστήματος.

Υπό αυτό το πρίσμα είναι σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος την ψυχή του επειδή θα πάρει την Κάρτα του Πολίτη. Απλά το παγκόσμιο διεφθαρμένο και φασιστικό σύστημα μετράει, ως πρόδρομος του αντιχρίστου, τις δυνάμεις του. Και δοκιμάζει πάνω μας τις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικού φακελώματος.

Και πολλοί θα αναρωτιέστε μα τι συμβαίνει; Τι περιλαμβάνει η Κάρτα του Πολίτη; Ποια προσωπικά στοιχεία θα αναγράφονται σε αυτήν; Ποιοι θα την ελέγχουν; Γιατί όποιος δεν την έχει θα είναι "επί ξύλου κρεμάμενος"; Δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πωλεί οτιδήποτε, δεν θα έχει ασφάλιση, δεν θα μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε! Η κυβέρνηση εκτός από τα βασικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ αρνείται να απαντήσει τι άλλο θα περιλαμβάνεται στο ενσωματομένο τσιπάκι της Κάρτας. ΓΙΑΤΙ;

Έτσι οι ηρωϊκοί αστυνομικοί που αρνήθηκαν να παραλάβουν την Κάρτα, είναι τα πρώτα θύματα του σκληρού αντίχριστου καθεστώτος που ψάχνει λύσεις για τους μάρτυρες του Ιεχωβά, αντιρρησίες συνείδησης στον στρατό, στα δικαστήρια, για τους αλλόπιστους μαθητές στα σχολεία μας ....παντού, αλλά καταστρέφει τις οικογένειες των Ορθοδόξων αδερφών μας Ελλήνων που αρνούνται να το υπηρετήσουν...

Μεγάλο βάρος ευθύνης φέρει η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας η οποία αντιμετωπίζει με νωθρότητα τις κραυγές των Ορθοδόξων αδερφών μας που αρνούνται να παραλάβουν την Κάρτα του ηλεκτρονικού φακελώματος και να μπουν για πάντα αυτοί και οι οικογένειές τους στους υπερυπολογιστές των Βρυξελλών και όποιων άλλων ύποπτων κέντρων που απεργάζονται την καταστροφή του Χριστιανισμού και κυρίως της Ορθοδοξίας μας. Κι αυτό γιατί μόνο η Ορθοδοξία κουβαλάει εδώ και 2000 χρόνια ανόθευτη την πίστη στον Χριστό. Κι αυτό άσχετα με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα των υψηλόβαθμων ή χαμηλόβαθμων κληρικών της.

Η σημερινή κυβέρνηση πιστή οπαδός και εντολοδόχος της Νέας Εποχής, προσπαθεί σε ένα ντελίριο βιασύνης και ασυδοσίας να περάσει όλα τα νέα επιτεύγματα (που δεν ισχύουν μαζικά πουθενά αλλού στον κόσμο!!!) της τεχνολογίας του ηλεκτρονικού φακελώματος στην μικρή πατρίδα μας. Και οι εντολές είναι σαφείς. "Ξεκινούμε από τα σώματα ασφαλείας, όπου η αντίσταση στις διαταγές είναι μικρή και ο φόβος της αποπομπής μεγαλύτερος, και κατόπιν θα περάσουμε στην μεγάλη μάζα του πληθυσμού."

Οι άνθρωποι που δεν ορκίστηκαν αναλαμβάνοντας την εξουσία. Οι άνθρωποι που θέλουν να καταργήσουν τον όρκο. Που θέλουν να αφελληνίσουν και να αποχριστιανοποιήσουν την παιδεία. Οι άνθρωποι που θέλουν να αποδομήσουν την κοινωνία μας. Οι εθνομηδενιστές και χριστιανομηδενιστές. Οι ξενόφερτοι εντολοδόχοι ύποπτων κέντρων του εξωτερικού όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ έχουν βαλθεί με νύχια και με δόντια να μας εξοντώσουν ως προσωπικότητες κι αν αντισταθούμε, ως φυσικά πρόσωπα.

Αραγε ενδιαφέρεται κανένας για το πως θα ζήσουν οι οικογένειες των αστυνομικών που απετάχθησαν λόγω του Χριστιανικού τους φρονήματος από το Σώμα;

Εχω να κάνω μια πρόταση προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας μας. Ηρθε η ώρα να περάσουμε από τα κενά λόγια στις πράξεις. Δεν μας ενδιαφέρει η θέση που είχε πάρει η Ιεραρχία το 1997 ή το 1998 κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος. Μας ενδιαφέρει το τώρα, το σήμερα. Μας ενδιαφέρει να αποκατασταθούν οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειες τους. Μας ενδιαφέρει να σταθεί η Ιεραρχία μας δίπλα στους δοκιμαζόμενους αδερφούς μας.

Να γίνει έντονη παράσταση και διαμαρτυρία προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του (Αντίχριστου) Πολίτη ώστε να ανακληθούν αμέσως οι αποτάξεις και να υπάρξει διαβεβαίωση ότι δεν θα ακολουθήσουν άλλες. Επίσης να βρεθεί λύση για τους αντιρρησίες συνείδησης Ορθόδοξους αδερφούς μας ώστε να μην υποχρεώνονται να λαμβάνουν την Κάρτα του Πολίτη.

Σε περίπτωση που δεν εισακουστούν οι Ιεράρχες μας από την κυβέρνηση, να προσληφθούν άμεσα οι εκδιωχθέντες σε κάποια από τα εκατοντάδες εκκλησιαστικά ΝΠΔΔ. Αρχιεπισκοπή, Ιερά Σύνοδος, Μητροπόλεις και ενορίες...

Κι αν αδυνατούν να απορροφήσουν αυτούς τους ανθρώπους να γίνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποκατασταθούν οπουδήποτε αλλού, επαγγελματικά.

Πρέπει να νοιώσουν οι Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ότι η ηγεσία της Ελληνικής Εκκλησίας είναι στο πλάι τους. Τους στηρίζει. Και τότε θα δείτε πόσοι θα βγουν μπροστά και θα αρνηθούν την Κάρτα του Πολίτη.

Η αδιαφορία για τους συνανθρώπους μας ισοδυναμεί με προδοσία κατά της Ορθοδοξίας και υποταγή στα κελεύσματα της Νέας Τάξης.

Ο πόλεμος ήδη άρχισε.

Αδέρφια μου ας ανέβουμε στις επάλξεις του αγώνα. Μπορεί ο αντίχριστος ακόμα να αργεί (γιατί μόνο ο Κύριος γνωρίζει περί της ώρας εκείνης) ή μπορεί και να είναι κοντά, όμως οι αντίχριστες δυνάμεις βρίσκονται ήδη οπλισμένες και πανέτοιμες και ετοιμάζουν τον δρόμο του ερχομού του.

Θέλουν να βρεί μια κοινωνία έτοιμη να τον υπηρετήσει στην μεγάλη κόντρα που ετοιμάζει με τον Δημιουργό του Σύμπαντος.

Ξέρω ότι κάποιοι θα βρουν τα λόγια μου γραφικά, ίσως φανατικά, ίσως θεωρήσουν την γνώμη μου φαντασιόπληκτη και ανυπόστατη. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι μας δεν έχουν την ίδια πίστη με εμάς τους Ορθοδόξους Ελληνες. Και γι αυτούς όμως έχω ένα μήνυμα.


Δεν χρειάζεται να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος για να αρνηθείς την Κάρτα του Πολίτη. Χρειάζεται να αγαπάς την Ελευθερία. Την Ελευθερία για την οποία έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας. Την Ελευθερία που υμνεί ο Εθνικός μας Υμνος. Την Ελευθερία σε όλες τις εκφράσεις της. Την Ελευθερία του πνεύματος, του λόγου και των ατομικών δικαιωμάτων. Την Ελευθερία της Ζωής μας.


ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.

http://koukfamily.blogspot.com

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Φιλε εχεις απολυτο δικιο, ομως οτι και να κανουμε, τιποτα δεν θα συμβει, γιατι στηριζονται στο οτι πολλοι ανθρωποι θα δειλιασουν να αρνηθουν αυτην την καρτα του αντιχρισου ξερωντας τισ συνεπειες...
    και το κακο ειναι οτι πολλοι θα υποχρεωθουν να την παρουν αφου δεν θα υπαρχει καμια στιριξη.
    και θα ηθελα να παρακαλεσω και εγω αυτη την Ιεραρχία της Εκκλησίας μας να κανει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή