Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - Βρετανία: 13χρονος δέχεται απειλές για την ζωή του στο Facebook από μουσουλμάνους συμμαθητές του που εξοργίστηκαν με τον πατριωτισμό του

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Που είναι οι σημερινοί "προοδευτικοί" αριστεροί και οι οπαδοί τους που αγωνίστηκαν εναντίον της Χούντας και τιμούν κάθε χρόνο τα θύματα του Πολυτεχνείου, για να τιμήσουν και την μνήμη όσως Ελλήνων σφάχτηκαν, κτυπήθηκαν, βιάσθηκαν, ληστεύθηκαν και έπεσαν γενικά θύματα των λαθρομεταναστών που οι πολιτικάντηδες άφησαν να εισέλθουν κατα εκατομμύρια παράνομα στην χώρα μας; 
Εδω και 40 σχεδόν χρόνια τιμούν τα θύματα των χώρων περιξ του Πολυτεχνείου εκείνης της βραδυάς που δεν ξέρουμε καν αν ήταν θύματα του καθεστώτος.

Οι Ελληνες θύματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι κάθε χρόνο πολυ περισσότεροι απο τα θύματα της 7ετούς Χούντας. 

Μήπως είστε υποκριτές κύριοι της "Αριστεράς" και της "Προόδου";

Μήπως δεν νοιάζεστε καθόλου για την Ελλάδα και τους Ελληνες αλλά απλώς για το κόμμα και την καριέρα σας;
Σκεφτείτε το γρήγορα και διαλέξτε στρατόπεδο γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις στην Ελλάδα μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών έρχονται πολύ πιο σύντομα απο ότι νομίζετε.

Και μεταξύ των θυμάτων θα είστε και εσείς φυσικά.

Για τους Μουσουλμάνος εσείς οι "αθεοι αριστεροί" είστε άξιοι αποκεφαλισμού.Δείτε εικόνες απο την τελευταία επίδειξη κυριαρχίας τους στην Αθήνα στο τέλος του άρθρου.

Ο 13χρονος, ο Darius Gill, είναι τρομοκρατημένος, καθώς δέχθηκε απειλές από μουσουλμάνους συμμαθητές του ότι θα του επιτεθούν με σιδερογροθιές και μαχαίρια για να τον εκδικηθούν που έκανε αφιέρωμα στην σελίδα του στο Facebook, στα βρετανικά στρατεύματα για την Ημέρα της Ανακωχής. (Ημέρα Ανακωχής ή Ημέρα Εκεχειρίας Armistice Day - ονομάζεται η επέτειος της λήξης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου η οποία γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου).
Μια συμμορία μαθητών στο Sidney Stringer Academyστο Κόβεντρι - που αυτοαποκαλούνται ‘Muslim Defence League’ («Λίγκα Μουσουλμανικής Άμυνας») εξοργίστηκαν με τον πατριωτισμό του Darius και ορκίστηκαν εκδίκηση.

Η μητέρα του Darius, Clare Allington, ήρθε και τον πήρε από το σχολείο τη Δευτέρα αφού διάβασε τις απειλές λίγες μόνο ώρες πριν την προγραμματισμένη επίθεση.

Η 42χρονη Clare, είπε: «Ποτέ δεν θα αφήσω τον Darius να επιστρέψει στο συγκεκριμένο σχολείο. Η ζωή του θα κινδυνεύει έτσι και γυρίσει πίσω.
«Κανένα παιδί δεν μπορείς να το εκθέτεις σε τόσο επικίνδυνες και τρομακτικές καταστάσεις».

«Ο Darius και εγώ κάναμε μία μακρά συζήτηση για αυτό και αποφασίσαμε και οι δύο ότι δεν θα επιστρέψει πίσω στο σχολείο του».
«Δεν θα επέτρεφα πίσω, εάν ήμουν στην θέση του και θα ήμουν πάντα ανήσυχη αν συνέβαινε ξανά. Ο Darius χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα».
Η Clare είναι ασκούμενη καθηγήτρια και ζει σε μια περιοχή στο Κόβεντρι που ζουν κυρίως μουσουλμάνοι. Μετά από αυτά θέλει να μετακομίσει, φοβούμενη αντίποινα από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.
Είπε: "Έχω δύο παιδιά και είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

"Μιλάω με το συμβούλιο για την μετακόμισή μας, γιατί πραγματικά φοβόμαστε για αντίποινα.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ γύρω είναι φανταστικοί και τα πάμε πολύ καλά με τους γείτονές μας, αλλά μετά από τη φοβερή απειλή στο Facebook πρέπει να τους πάρω σοβαρά υπόψη».
Ο Darius στοχοποιήθηκε αφού τοποθέτησε εικόνες βρετανικών στρατευμάτων στο Facebook, ως αφιέρωμα στην Ημέρα της Ανακωχής.

Κατά τις 21:02 στις 11 Νοεμβρίου, έγραψε: "ΑΙΩΝΑ Η ΜΝΗΜΗ (RIP) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ."

Όμως, μια ομάδα από φανατικούς μουσουλμάνους συμμαθητές του εξέφρασε την οργή της στα σχόλιά του και μετά από οργισμένα MSN μηνύματα, η συμμορία κανόνισε να στήσει ενέδρα στον Darius στο σχολείο την Δευτέρα.
Ένα μήνυμα – γεμάτο με ορθογραφικά λάθη - έλεγε: "Η επίθεση τη Δευτέρα θα έχει σιδερογροθιές και μαχαίρια, ελπίζω να μην πεθάνω».
Άλλος έγραψε: «θα τον χτυπήσω. Είμαι τρομοκράτης».

Οι μουσουλμάνοι μαθητές απείλησαν κα την μαμά του παιδιού:
Ένας από τους αρχηγούς της συμμορίας είναι Ιρακινός ο οποίος δημοσίευσε μια ανατριχιαστική εικόνα με τον ίδιο να κρατάει ένα AK47 τουφέκι και έγραψει ένα κομμάτι ραπ με θέμα μια αεροπειρατεία σε αεροπλάνο.
Στις 12 Νοεμβρίου, στις 13:26 έγραψε ένα ποίημα που έγραφε: «Θα δεις τι f ** k θα βγει από το στόμα σου.
«Είμαι αεροπλάνο αεροπειρατών και θα πετάξω στο σπίτι σας, θα κάψω το διαμέρισμά σας με όλη την οικογένειά σας δεμένη στον καναπέ.

«Και θα σκίσω το λαιμό σας, έτσι όταν θα φωνάζετε, μόνο αίμα θα βγαίνει."

Πέντε αγόρια μουσουλμάνοι και ένα λευκό κορίτσι - όλοι ηλικίας 12 ετών - τώρα αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αποβληθούν από το σχολείο, όπου το 65% των μαθητών είναι μουσουλμάνοι.
Ο διευθυντής Wendy Tomes δήλωσε: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ο Darius επέλεξε να μην επιστρέψει στο σχολείο.

"Μπορούμε να καταλάβουμε πόσο αναστατώθηκε από αυτό και όλοι νιώθουμε αποτροπιασμό για τη συμπεριφορά των εμπλεκόμενων μαθητών.
"Όλοι οι μαθητές που εξετάζονται πολύ σοβαρά από το σχολείο, αλλά δεν είναι όλα τα σχόλια στο Facebook από μαθητές του Sidney Stringer, μερικοί είναι από άλλα σχολεία ή ακόμη και νεαροί ενήλικες που είναι φίλοι με μερικούς από τους μαθητές μας.

"Έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους γονείς των παιδιών και τους ζητάμε να μας στηρίξουν στο να είμαστε σε εγρήγορση για το Facebook και άλλες κοινωνικές σελίδες δικτύωσης."

Από την αστυνομία του West Midlands ειπώθηκε ότι το σχολείο τους ενημέρωσε για το περιστατικό.


Αναδημοσίευση απο http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/13-facebook.html 

 Επίδειξη δύναμης 


«Πλαταίνει πάντα η ερημιά και το σχοινί σου σφίγγει
του λύκου μας του εφτάψυχου τ’ αχόρταγο λαρύγγι…»
Από το ποίημα του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη για τον «Ανδριάντα του Αοιδίμου Γρηγορίου Ε΄» ο οποίος βρίσκεται στον χώρο των Προπυλαίων, τον οποίο το κράτος παραχώρησε στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν. Ο Γρηγόριος ο Ε’ απαγχονίστηκε με διαταγή του σουλτάνου, ο οποίος υπέγραψε την διαταγή εκτελέσεως σαν χαλίφης, δηλαδή μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης…

Ανατριχιαστικό πανώ με ένα τύπο σε στυλ δήμιου…. Αποτελεί κάποιο "μήνυμα";;; Υπάρχει άποψη ΕΔΩ που λέει ότι πρόκειται για τον Αβραάμ (προφήτης Ιμπραήμ για τους μουσουλμάνους) που (κατά την παράδοσή τους) γκρέμισε τα είδωλα με τσεκούρι. ΕΡΩΤΗΣΗ: Με μαύρη κουκούλα το έκανε;;; ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτό είναι τσεκούρι για είδωλα ή για ανθρώπινα κεφάλια; (Ο δε παρακάτω προσευχόμενος μουσουλμάνος - στην Πλατεία Αττικής - τι θέλει να μας πει με αυτήν την χαρακτηριστική κίνηση;;;;;)


Αυτό που έγινε στην Αθήνα δεν έχει γίνει ποτέ σε καμία πρωτεύουσα ευρωπαϊκού ή γενικότερα δυτικού κράτους. Ήδη η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Στο «παιχνίδι» μπήκε βέβαια η πάντα πρόθυμη Τουρκία. Έτσι ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Εγκεμέν Μπαγίς, ανέφερε στις Βρυξέλλες σε συνέδριο για τις μειονότητες και τις θρησκευτικές ελευθερίες στη Τουρκία, την έλλειψη τεμένους στην Αθήνα. «Αναγκάσθηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες από την Αθήνα», είπε στην εφημερίδα Hurriyet «επειδή σε αυτή τη χώρα της ΕΕ δεν έχει δοθεί η άδεια κατασκευής τζαμιού, ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου».
Γράφει ο Σταύρος Λυγερός: «Ήταν ζήτημα χρόνου να δούμε και αυτό το παράγωγο φαινόμενο της μαζικής λαθρομετανάστευσης. Η δημόσια προσευχή των μουσουλμάνων στα Προπύλαια και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας δεν είναι απλώς μία διαμαρτυρία, επειδή δεν έχει κατασκευαστεί τζαμί στην πρωτεύουσα. Είναι μία ειρηνική, αλλά ηχηρή επίδειξη δύναμης.Οι μουσουλμάνοι διακήρυξαν με την πρωτοβουλία τους όχι μόνο ότι είναι εδώ, αλλά και ότι είναι αποφασισμένοι να προβάλλουν δυναμικά τη δική τους θρησκευτικο-πολιτισμική ταυτότητα στον ελληνικό δημόσιο χώρο» (Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ).
Από μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και στο Youtube βρήκα τα παρακάτω βίντεο που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που έγιναν στην Αθήνα.
Α, απορώ πως δεν σφάξανε κανένα ζώο, κάτι που είναι σημαντικό στοιχείο της συγκεκριμένης γιορτής. Ίσως τότε, μπροστά στο φρικτό θέαμα «συγκινούνταν» οι «ευαίσθητοι», «ανοιχτόμυαλοι» οπαδοί της «ανεκτικότητας» και της πολυποτισμικότητας και μιλούσαν αλλιώς. Με «αγανάκτηση» για το «αποτρόπαιο θέαμα». Και δεν συνέφερε...
Δείτε τα βίντεο (πρόκειται για την ίδια γιορτή, την ‘Eid al-Adha’):
Στο Λονδίνο
Στο κλειστό γήπεδο ‘Copenhagen Valby Hallen’ της Κοπεγχάγης
Στο Queen Elizabeth Building στο Τoronto του Καναδά
Στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια τωνΗΠΑ
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι εικόνες δεν έχουν καμία σχέση με το απίστευτο θέαμα που παρουσίασε χθες η Αθήνα. Η ευθύνη είναι κυρίως του Δήμου και της αστυνομίας που επέτρεψαν την κατάληψη της πόλης, αλλά και των υπεύθυνων της μουσουλμανικής κοινότητας, που άλλες φορές συγκεντρώνονταν στην Αγορά του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών, όπως πέρσι. Η δικαιολογία ότι "λόγω κρίσης" δεν είχαν λεφτά για να νοικιάσουν τον χώρο, είναι εντελώς αστεία, δεδομένου ότι η τιμή ενοικίασης ήταν γύρω στα 1.700 ευρώ και οι μουσουλμάνοι που συγκεντρώθηκαν κατά την αστυνομία ήταν 13.000. ενώ κατά τους ίδιους τους μουσουλμάνους ήταν 50.000! Δηλαδή όχι 1 αλλά μισό ευρώ αν έβαζε ο καθένας τους θα νοίκιαζαν τον χώρο ή και όποιον χώρο ήθελαν. Άλλωστε μιλάμε για ανθρώπους που ενδιαφέρονται στα μέγιστα για την θρησκεία τους.
Άρα αυτό που μοιάζει πλέον σίγουρο, είναι ότι εκμεταλλευόμενοι το γενικότερο μπάχαλο της ελληνικής διοίκησης, (πιθανόν και της πρόσφατης εκλογής Καμίνη - βλέπε προεκλογικό φυλλάδιο υπέρ του που κυκλοφόρησε μεταξύ των μουσουλμάνων) καταλάβανε κατά χιλιάδες τους χώρους αυτούς, «πιέζοντας» έτσι τα πράγματα για την συντόμευση της ανέγερσης του τζαμιού. Είναι χαρακτηριστικός ο τίτλος του ΒΗΜΑΤΟΣ: «Τρέχουν» τώρα το τζαμί στον Βοτανικό». Εάν δε γίνονταν και γενικευμένες φασαρίες, αυτό θα ενεργούσε σαφώς υπέρ τους και θα τους έκανε να «τρέχουν» ακόμα περισσότερο.. Παρακολουθείστε τα παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
http://redskywarning.blogspot.com/2010/11/blog-post_2429.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου