Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

20χρονη Ρουμάνα ταξίδεψε με 19 αβγά κοκαΐνης μέσα στον κόλπο της!

http://www.newsit.gr/files/Image/20-11-10/resized/Elvenizelos_09ds_533_355.jpgΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετρώντας τα αβγά κοκαΐνης που μετέφεραν δύο νεαροί Ρουμάνοι – ένας 23χρονος και μία 20χρονη.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καταπιεί 25 αβγά και η γυναίκα είχε ταξιδέψει για ημέρες με 19 αβγά κοκαΐνης στον κόλπο της.


Οι δύο τους είχαν απογειωθεί την Τετάρτη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ωστόσο για να μην κινήσουν υποψίες φτάνοντας στην Ελλάδα, προσγειώθηκαν πρώτα στη Μαδρίτη και μετά έβγαλαν νέα εισιτήρια για Μόναχο ώστε να φαίνεται ότι ταξίδευαν. Από εκεί έφτασαν στην Ελλάδα.

Οι δύο νεαροί δεν έφαγαν καθόλου κατά την πτήση πράγμα που κίνησε υποψίες, με αποτέλεσμα να τους κάνουν έρευνα στο ελληνικό αεροδρόμιο. Όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν συνολικά μέσα στο σώμα τους – με μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή τους – μισό κιλό κοκαΐνης.

Η γυναίκα μάλιστα δεν άντεξε να έχει τα αβγά μέσα στον κόλπο της και τα έβγαλε στο Μόναχο τοποθετώντας τα μέσα σε μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό. 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου