Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αστυνομικό δελτίο--Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων για άλλη μία ημέρα σε όλη την πρωτεύουσα



Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων για άλλη μία ημέρα σε όλη την πρωτεύουσα.

Συνολική μπάζα 3.500 ευρώ έκαναν κακοποιοί που μπήκαν σε καφετέρια του Κορυδαλλού.
Το μαγαζί μόλις είχε κλείσει όταν δύο άνδρες μπήκαν μέσα και έβγαλαν όπλα εν ψυχρώ. Απείλησαν τον ιδιοκτήτη που ήταν μέσα μαζί με μία υπάλληλο και του πήραν 1.500 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις του.Στη συνέχεια έστρεψαν το όπλο στην τρομοκρατημένη υπάλληλο και της πήραν την τσάντα που περιείχε 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στην Κηφισιά στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου δύο ένοπλοι απείλησαν ιδιοκτήτη περιπτέρου και του άδειασαν το ταμείο ενώ περίπου την ίδια ώρα δύο ένοπλοι απείλησαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων και του πήραν τα λεφτά του ταμείου και το κινητό του.

Στις δώδεκα το βράδυ στα Πετράλωνα δύο άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να τους δώσει 500 ευρώ και ένα λάπτοπ που είχε στην κατοχή του. Στο Περιστέρι, στις 11.30 το βράδυ άγνωστος πλησίασε έναν άνδρα στο αυτοκίνητο του και αφού τον απείλησε με μαχαίρι τον πέταξε έξω και έφυγε με το ΙΧ.

Στη Δαμάρεως στην Αθήνα, δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι γυναίκας και αφού της επιτέθηκαν της πήραν 700 ευρώ που είχε μαζί της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο α' βοηθειών.

Τρεις άνδρες στην Αθήνα επίσης, επιτέθηκαν σε έναν περαστικό για να του πάρουν μία τσάντα που είχε μέσα προσωπικά του αντικείμενα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο Νέο Κόσμο δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε μία γυναίκα για να της πάρουν την τσάντα της που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Στη συνέχεια διέφυγαν.

Στη Βούλα στις τρεις τα ξημερωματά, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε περαστικό και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, για να του πάρουν ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια διέφυγαν ενώ το θύμα νοσηλεύεται.

Στο Χαϊδάρι την ίδια ώρα δύο άγνωστοι χτύπησαν με μαχαίρι έναν άνδρα για να του πάρουν τα λεφτά που είχε πάνω του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι.

Στην Αργυρούπολη, στις έξι το πρώι κακοποιός μαχαίρωσε στο πόδι περαστικό για να του πάρει τα χρήματα που είχε πάνω του. Το θύμα νοσηλεύεται.

Στην οδό Αβέρωφ στην Αθήνα γύρω στις τρεις το πρωί άγνωστοι χτύπησαν με δύναμη στο κεφάλι περαστικό για να του πάρουν το ρολόι. Το θύμα διακομίστηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο. 
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου