Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

EURABIA η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/Eurabia_map.png
 από σχόλιο αναγνώστη μας εδώ

Έχουμε ζήσει μια ελεύθερη ζωή και σήμερα έχουμε ένα μεγάλο πονοκέφαλο από τα γεγονότα παίζουν έξω.
Οι αυτό-αποκαλούμενες Φιλελεύθερες δημοκρατίες όπως τις απολαμβάναμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών βρίσκονται στο ένα άκρο .
Ο Νόμος της Σαρία είναι από την άλλη.πλευρα .
Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είναι κάπου στη μέση.

Ωστόσο, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ , είναι μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη πολλών (όχι μόνο στον ισλαμικό κόσμο, αλλά και στην Ευρώπη, ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες), ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έριξαν στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη την 11η Σεπτεμβρίου 2001 ήταν πραγματικά μια ελεγχόμενη κατεδάφιση που οργανώθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση και στη συνέχεια κατηγόρησε για τους μουσουλμάνους.. Έχω δει αυτή τη διατριβή .Μίλησαν πολλές φορές για αυτό τα μέσα ενημέρωσης. Αν και συχνά (αν όχι πάντα) την απέρριπταν και χλεύαζαν, όμως τουλάχιστον είναι κάτι που αναφέρεται.
Αντίθετα, ο ορος της Ευραραβίας - η οποία υποστηρίζει ότι η Ισλαμοποιηση της Ευρώπης δεν συνέβη μόνο κατά τύχη, αλλά με την ενεργό συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών - σπανίως αναφέρεται , μα τι λέω τώρα , δεν αναφέρεται καθόλου, παρά το γεγονός ότι είναι πιο εύκολο να τεκμηριωθεί.
Από την άλλη αφελέστατα θα σκαφτόταν κανείς ότι ίσως δεν ταιριάζει με την αντί-αμερικανική διάθεση πολλών δημοσιογράφων;

Όλως περιέργως, ακόμα και αυτοί οι δημοσιογράφοι των αριστερών τάσεων οι οποίοι είναι κατά τα άλλα καυστικότατοι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης,( λόγω της ελεύθερης αγοράς ), άλλα δεν γράφουν ποτέ για τα στοιχεία της Ευραραβίας.
= Αυτό είναι ένα θέμα συνολικού μετασχηματισμού της Ευρώπης, που είναι το αποτέλεσμα μιας εσκεμμένης πολιτικής» =, δήλωσε ο Bat Ye'or.
"Είμαστε τώρα έτοιμοι να προχωρήσουμε προς μια συνολική αλλαγή στην Ευρώπη, η οποία θα είναι όλο και περισσότερο Ισλαμοποιημενη και θα μετατραπεί σε πολιτικό δορυφόρο του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου. Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αποφασίσει σχετικά για μια συμμαχία με τον αραβικό κόσμο, μέσα από την οποία το αραβικό και μουσουλμανικό στοιχείο έχει δεσμευτεί να δεχθεί προσέγγιση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Αυτό δεν είναι μόνο κάτι που αφορά την εξωτερική πολιτική, αλλά και σε από μέσα θέματα της ευρωπαϊκής κοινωνίας, όπως η μετανάστευση, η ένταξη των μεταναστών και η ιδέα ότι το Ισλάμ αποτελεί μέρος της Ευρώπης ".
«Η Ευρώπη βρίσκεται υπό συνεχή απειλή της τρομοκρατίας. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένας τρόπος άσκησης πίεσης για τις ευρωπαϊκές χώρες να παραδοθούν στις συνεχείς απαιτήσεις των αράβων εκπροσώπων». Απαιτούν, για παράδειγμα, ότι η Ευρωπαίοι πρέπει πάντα να μιλούν θετικά για τους Παλαιστίνιους και εναντίον του Ισραήλ. "

Έτσι, η = Ευραραβία = η σύμβαση αυτή διευκόλυνε τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες να διατηρηθούν σημαντικές σφαίρες επιρροής στην πρώην ευρωπαϊκές αποικίες, ανοίγοντας, παράλληλα, τεράστιες αγορές για τα ευρωπαϊκά προϊόντα στον αραβικό κόσμο, ιδίως στις πετρελαιοπαραγωγούς χώρες, προκειμένου να εξασφαλιστούν αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη .
Αυτό φυσικά και το γνώριζε ο Αβρουρης ο κρεατοελιάς όπως γνώριζε πως θα καταστρέψει και την εναπομένουσα βίο-τεχνια-βιο-μηχανια και όλα να δουλέψουν καλά πια μόνο για την γαλλογερμανια .
Επιπλέον, σκοπεύουν να κάνουν την Μεσόγειο ευρώ-αραβικό εσωτερική θάλασσα, ευνοώντας την μουσουλμανική μετανάστευση και την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας με ισχυρή ισλαμική παρουσία στην Ευρώπη.
Η χρήση του όρου «Ευραραβίας» εισήχθη για πρώτη φορά στα μέσα του 1970, όπως ήταν και ο τίτλος ενός περιοδικού που εκδίδονται από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου για την γάλλο-αραβική αλληλεγγύη,
Αντ 'αυτών σήμερα εκείνοι που βάζουν μπρος τις συγκεκριμένες πολιτικές αποφάσεις ( που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους Άραβες ) και τις πραγματοποιούν δεν είναι άλλοι από τους ευρωπαίους ηγέτες , μαζί με τους ευρωβουλευτές.μας.
Ο ΟΠΕΚ ο οποίος όχι μόνο δημιούργησε μια ισχυρή εισροή πετροδολαρίων σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, η οποία επέτρεψε στους Σαουδάραβες να χρηματοδοτήσουν μια παγκόσμια ισλαμική αναβίωση, αλλά είχε επίσης αντίκτυπο στη Δύση, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.
Αυτή η πολιτική ατζέντα έχει ενισχυθεί από τη σκόπιμη πολιτιστική μεταμόρφωση της Ευρώπης
Ευρώ-αραβικά Συμπόσια διάλογοι πραγματοποιήθηκαν στη Βενετία (1977) και το Αμβούργου (1983) που περιλάμβαναν συστάσεις που έχουν ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία
Οι συστάσεις αυτές συνοδεύονται από μια σκόπιμη, προνομιακή εισροή αράβων και άλλων μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη σε τεράστιους αριθμούς.
Στις συστάσεις αυτές περιλαμβάνονται και ο συντονισμός των προσπαθειών που καταβάλλονται από τις αραβικές χώρες για τη διάδοση της αραβικής γλώσσας και του πολιτισμού στην Ευρώπη, καθώς και η αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ ευρωπαϊκών και αραβικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρουσιάσθει μια θετική εικόνα του αραβο-ισλαμικού πολιτισμού και σύγχρονων αραβικών θεμάτων προς το μορφωμένο κοινό στην Ευρώπη. Άδω πιστεύω ότι μάλλον έβαλαν το χεράκι τους και οι Ροτσιλντ με την προώθηση της μουσικής ETHNIC , Μπορεί όμως να κάνω και λάθος .
Ο κύριος παράγοντας αυτής της πολιτικής είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβουλευτικό και ο σύνδεσμος για την ευρώ-αραβική συνεργασία, που ιδρύθηκε το 1974. Αλλά κύριο όργανο του διαλόγου είναι το Ινστιτούτο MEDEA ( η Μήδεια ) και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ερευνών για τη μεσογειακή και ευρωαραβική συνεργασία, η οποία δημιουργήθηκε το 1995 με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πολιτιστικό μέτωπο άρχισε να υπάρχει μια πλήρης επανεγγραφή της ιστορίας, στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.
Ο στόχος αυτός επιβεβαιώθηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο Ζακ Σιράκ στην ομιλία του της 8 Απρίλη του 1996 στο Κάιρο . Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η ΕΟΚ και η πολιτική της σε όλους τους πολιτιστικούς οργανισμούς της ΕΕ, έχουν εφεύρει μια φαντασίωση σχετικά με τον ισλαμικό πολιτισμό και την ιστορία.
Η ιστορική καταγραφή των παραβιάσεων των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους μη-μουσουλμάνους και των γυναικών στο πλαίσιο της Σαρία (ισλαμικός νόμος) είναι είτε αγνοούνται ή τείνουν να απορριφθούν.
Και δεν είχαν άδικο κάποιοι ίσως οι πιο ευφάνταστοι που από προχθές άρχισαν να ανησυχούν, όταν είδαν τον δήμιο με το τσεκούρι πάνω από το θύμα του την γυναίκα , στην συγκέντρωση επίδειξης δύναμης , των λαθροεισβολεων μπροστά στον περίβολο του πανεπιστήμιου μας .
Οι δημιουργοί της Ευραραβίας έχουν διεξαχθεί μια επιτυχημένη εκστρατεία προπαγάνδας ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης
Στις 31 Ιανουαρίου 2001, με την αναζωπύρωση της παλαιστινιακής τρομοκρατικής τζιχάντ, ο Επίτροπος Chris Patten δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι η εξωτερική πολιτική της Ευρώπης θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην νότια της πτέρυγα (οι αραβικές χώρες, στην ορολογία της ΕΕ), προσθέτοντας ότι Ενθουσιάστηκα από τη γενική συμφωνία να δοθεί μεγαλύτερη ορατότητα στην μεσογειακής εταιρικής σχέσης.
Το νέο ευρωπαϊκό πολιτισμό των αποφάσεων μπορεί δικαίως να χαρακτηρισθεί ως πολιτισμός ''της dhimmitude.''Η dhimmitude λέξη προέρχεται από τον ισλαμικό νομικό χαρακτηρισμό ''dhimmi.'' Αναφέρεται στα υποταγμένα άτομα μη μουσουλμάνους που δέχονται περιοριστική και εξευτελιστική υποταγή μπροστά στην ισλαμική δύναμη, προκειμένου να αποφευχθεί η υποδούλωση ή ο θάνατος τους.
Ο κ. Καραμπελιας τους αποκαλεί ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ. Το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα, είναι ένα προϊόν του τρέχοντος έτους ηλικίας 1.300 ετών δυναμικής τζιχάντ, κατά την οποία κάποτε ακμάζοντες μη μουσουλμανικοί πολιτισμοί στην πλειοψηφία έχουν μειωθεί σε μια κατάσταση δυσλειτουργίας και dhimmitude.
Οι dhimmis είναι κατώτερα όντα, που υφίστανται την ταπείνωση και την επιθετικότητα στη σιωπή.
Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στους Μουσουλμάνους να απολαμβάνουν μια ατιμωρησία που αυξάνει τόσο το μίσος τους όσο και την αίσθηση της ανωτερότητας, υπό την προστασία του νόμου.
Η Ευραραβία είναι ένα μυθιστόρημα αλλά από προχθές και μια νέα οντότητα στην Αθηνά .

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ .
HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου