Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σοκαριστικό βίντεο! Εβραίος έποικος παρασύρει με το αυτοκίνητο του 2 παιδιά και φεύγει

Το βίντεο το μετέδωσε το FOX NEWS και είναι από την περιοχή Silwan της Ιερουσαλήμ. Σε μία ανηφόρα, καμιά δεκαπενταριά παιδάκια που το μικρότερο είναι δεν είναι 5 ετών και το μεγαλύτερο δεν ξεπερνάει τα 15, βρίσκονται σε εγρήγορση αφού μάχονται με τις δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ.
Μάχονται... τρόπος του λέγειν. Πως μπορεί ένας 5χρονος, ένας 7χρονος ένας 10χρονος να τα βάλει με την αρτιότερη πολεμική μηχανή της Μέσης Ανατολής. Πετώντας πέτρες; Το προσπαθεί όμως και δεν το βάζει κάτω.

Είναι λίγο μετά το μεσημέρι. Ημέρα Παρασκευή και μόλις οι προσευχές των Μουσουλμάνων έχουν τελειώσει. Μια παρέα φτωχοδιάβολων μικρών παλαιστινίων έχει στήσει καρτέρι και περιμένει. Ξαφνικά από την κορυφή της ανηφόρας εμφανίζεται ένα ασημί αυτοκίνητο με πινακίδες του Ισραήλ, που το οδηγάει κάποιος έποικος.
Κόκκινο πανί για τους μικρούς. Φοράνε κουκούλες και τρέχουν κατά πάνω του. Ο εικονολήπτης του FOX NEWS συνεχίζει να τραβάει. Δύο μικροί Παλαιστίνιοι τρέχουν προς το αυτοκίνητο, ο δρόμος έχει μια κλειστή στροφή και πιστεύουν ότι θα σταματήσει .
Δεν σταματάει όμως. Ο μικρός που είναι στη μέση δεν έχει από που να ξεφύγει. Το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στο κορμάκι του και τον εκσφενδονίζει ψηλά στον αέρα. Προσγειώνεται πρώτα στο καπό και στη συνέχεια στην καυτή άσφαλτο. Ο Μικρός στα δεξιά του αυτοκινήτου, σαν μαξιλαράκι, το παιδικό του κορμί απορροφά τη σύγκρουση και πέφτει δίπλα στο πεζοδρόμιο.
Όλοι παγώνουν. Κανείς δεν πιστεύει αυτό που είδε. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως για τον οδηγό η ανθρώπινη ζωή, η παιδική ψυχούλα, αξίζει λιγότερο από την καλογυαλισμένη ασημένια λαμαρίνα του ακριβού του αυτοκινήτου.
Όπως φαίνεται στα πλάνα ο ένας μικρός κάθεται ζαλισμένος στο έδαφος. Βγάζει την κουκούλα και προσπαθεί με το μυαλό του να καταλάβει τι έγινε. Κόσμος συγκεντρώνεται γύρω του. Τον ρωτάνε εάν είναι καλά. Λέει πως είναι. Δεν τον πιστεύουν. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να σε παρασύρει με ταχύτητα αυτοκίνητο. Θέλουν να τον μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο. Αρνείται πεισματικά. Ξέρει τι θα γίνει από κει και μετά. Θα είναι στα χέρια των αρχών, των ανθρώπων που μάχεται... και οι ιστορίες που έχει ακούσει για άλλα παιδάκια που έπεσαν στα χέρια τους τον τρομάζουν και τον πονάνε περισσότερο από τον πόνο που του προκάλεσε το αυτοκίνητο.
Για την ιστορία να σας πούμε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, είναι ο ηγέτης των Εβραίων εποίκων στην Ανατολική al-Quds (Ιερουσαλήμ) .Ονομάζεται Δαυίδ Μπέρι και θεωρείται από τα πλέον σκληροπυρηνικά άτομα της γειτονιάς Silwan.
Τα δύο αγοράκια είναι ο Imran Mansur, 11, και Iyad Gheit, 10.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου