Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

63χρονος Ηρακλειώτης έδωσε τέλος στη ζωή του λόγω σύνταξης!

Πολλά τα ερωτηματικά για την αυτοκτονία 63χρονου Ηρακλειώτη

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση της αυτοκτονίας ενός 63χρονου Ηρακλειώτη, αδερφού γνωστού...

 ιχθυεμπόρου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του χθες με τα αιτία να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Τα ερωτήματα πολλά και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για τους λόγους που ο 63χρονος θέλησε να τερματίσει τη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε στην αποθήκη της επιχείρησης που εργαζόταν απαγχονισμένος, από τους υπαλλήλους της εταιρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλές ώρες οι υπάλληλοι της εταιρίας είχαν χάσει τα ίχνη του 63χρονου αυτόχειρα, καθώς δεν μπορούσαν πουθενά να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εικασίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος Ηρακλειώτης που διακρινόταν για το ήθος και την ευαισθησία του, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του για λόγους που ίσως έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ανασφάλεια που ένιωθε, καθώς οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στην οποία δούλευε να ετοιμαζόταν να βγει στη σύνταξη σε συνδυασμό κλεισίματος της επιχείρησής του.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο 63χρονος αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε, γι' αυτό και μέχρι στιγμής μπορούν να γίνουν μόνο εικασίες από το περιβάλλον του.

Ο 63χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα σκοινί και -όπως εκτιμάται- δεν είχε περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που εντοπίστηκε. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ο ιατροδικαστής και άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 63χρονος αυτόχειρας ήταν παντρεμένος αλλά δεν είχε αποκτήσει παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου