Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στην Φοιτητική Εστία ...Βρέθηκε μισό κιλό χασίς σε δωμάτιο αλλοδαπού φοιτητή!!!

Χρειάστηκαν περίπου δέκα ώρες διαπραγματεύσεων μεταξύ αστυνομίας, εισαγγελίας και Πανεπιστημίου, μέχρι να δοθεί το «πράσινο φως» για έρευνα στο δωμάτιο που διατηρούσε στην φοιτητική εστία αλλοδαπός φοιτητής, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.
Όλα ξεκίνησαν χθες αργά το βράδυ, όταν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, στο χώρο του περιφερειακού νοσοκομείου. Τα τέσσερα άτομα κατελήφθηκαν με 215 γραμμάτια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν άλλα 17 γραμμάρια χασίς.
Κατά την προανάκριση ο αλλοδαπός, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ομολόγησε ότι στο δωμάτιο που φιλοξενείται στην φοιτητική εστία, έχει κρυμμένη κι άλλη ποσότητα κάνναβης, την οποία προόριζε για την τοπική αγορά.
Από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών, ενημερώθηκε τα ξημερώματα ο εισαγγελέας, προκειμένου να κινήσει την διαδικασία για να γίνει ο έλεγχος στο χώρο της εστίας, από την στιγμή που επρόκειτο για αυτόφωρο κακούργημα.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ εισαγγελίας και πανεπιστημίου κράτησαν μέχρι αργά το μεσημέρι.
Τότε δόθηκε το πράσινο φως και παρουσία του δικαστικού λειτουργού ερευνήθηκε το δωμάτιο, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μισό κιλό χασίς.
Ο Αλβανός φοιτητής, στο οποίο είχε παραχωρηθεί στέγη από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, χρησιμοποιούσε το δωμάτιο του στην φοιτητική εστία, ως τόπο όπου μετέφερε και έκρυβε ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες στην συνέχεια διακινούσε εντός και εκτός Πανεπιστημιούπολης.
Πρόκειται για ένα συμβάν εξαιρετικά σοβαρό, το οποίο πρέπει να προβληματίσει όλους. Ειδικά όσους νομίζουν ότι το Πανεπιστημιακό άσυλο μεταφράζεται σε άβατο.

epiruspost.gr

το είδαμ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου