Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Άγριο ξύλο από ληστές σε ζευγάρι ηλικιωμένων

Δε δίστασαν να ξυλοκοπήσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι
Τέσσερις εναντίον δύο, είναι έτσι κι αλλιώς πολλοί. Κι όταν οι «δύο» είναι ένα ζευγάρι γερόντων, οι οποίοι μάλιστα έχουν αποκοιμηθεί, αυτό δείχνει ότι οι «τέσσερις» είναι τουλάχιστον θρασύδειλοι. Κι όμως, τα τέσσερα «παλικάρια» που τρύπωσαν στην παλιά διώροφη μονοκατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας, δε δίστασαν να ξυλοκοπήσουν άγρια τα ηλικιωμένα θύματά τους!

Οι δράστες που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μαντήλια, παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι των ηλικιωμένων, χωρίς εκείνοι να τους αντιληφθούν αφού ήδη κοιμόντουσαν. Όρμησαν ξαφνικά στο υπνοδωμάτιό τους, τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να τους χτυπούν άγρια στο κεφάλι και το σώμα με τα ρόπαλα που κρατούσαν, ζητώντας να τους αποκαλύψουν πού έκρυβαν τις οικονομίες τους.


Μη μπορώντας να αντιδράσουν και φοβούμενοι ακόμη και για την ζωή τους, οι άτυχοι γέροντες αναγκάστηκαν να τους δείξουν. Οι κακοποιοί άρπαξαν το κομπόδεμά τους και εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντάς τους σε κακή κατάσταση. Τα θύματα κατάφεραν να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί ενημερώθηκε και η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τους δράστες.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου