Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ας αλλαξει ονομα σε ΤουρκοΑντεννα να τελειωνουμε

Αηδια εχει κανταντησει ο Αντεννα(και το TV Μακεδονια που ανηκει στον Ομιλο Αντεννα)με τα Τουρκικα σηριαλ.Ξεκιναει τριτο τουρκικο σηριαλ στον Αντεννα και παιζει ηδη ενα ή δυο στο ΜΑκεδονια.
Μην μου πεις κανεις οτι για λογους κοστους και αηδιες.Αλλοι ειναι οι πραγματικοι λογοι και συμφεροντα.Μαλλον ειναι μερος του σχεδιου αλλοιωσης(για να μην πω εξαφανισης)του Εθνους μας.Εχουμε γεμισει αλλοδαπους,μουσουλμανικης προελευσηε κυριως,σε καποι! α σχολεια υποχρεωσαν τα Ελληνοπουλα να προσευχηθουν αλα Μουσουλμανικα και μεσω του χαζοκουτιου προσπαθουν να εξοικιωνεται ο κοσμος(τα πιτσιρικια κυριως,μεσω των χαζομαμαδων που λειωνουν στην θεα του πρωταγωνιστων ή που δεν εχουν με κατι αλλο να ασχοληθουν εκεινη την ωρα)με την τουρκικη γλωσσα.Σε συνδιασμο με την υποχρεωτικη διδασκαλια της Τουρκικης στα σχολεια στην 1η,2η,3η Γυμνασιου(ΦΕΚ Αρ.Φυλλου 867/10-7-2010)που θα μας την επιβαλουν προσεχως και θα την δεχτουμε χωρις καμια αντιδραση μιας και θα ασχολουμαστε με το να βρουμε το καθημερινο! φαγητο μας,θα μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!!!!!!! !


Δεν ειναι σεναρια και καταστροφολογια.Ειναι η αρχη του σχεδιου εξοντωσης μας.Λιγο καιρο μετα την δημοσιοποιηση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ της συμφωνιας Αμερικανων-Ανδρεα Παπανδρεου για την χρηματοδοτηση του το 1974(υπαρχει σχετικο ποστ αναρτημενο εδω αλλα τωρα δεν το βρισκω)κυκλοφορισε βιβλιο για τα σχεδια της CIA εναντιον του Ανδρεα ΠΑπανδρεου!!!!!!!Ελεος δηλαδη.Τυχαιο?Δεν νομιζω.Εχουν παρει ολοι τους ρολους τους(πολιτικοι,δημοσιογραφοι,καναλια,επιχειρηματιες)και ξεκινησαν να παιζουν.Αν δεν ειχαμε 10-20 φανατικους ανθελληνες στην κορυφη της ηγεσιας τα τελευταια 35 χρονια,η Ελλαδιτσα μας θα ηταν κορυφη!!!!!!
Ομως εμεις εχουμε πεσει στην λουμπα(που αυτοι μας εριξαν και εμεις πεσαμε σαν βλακες) και μαλωνουμε μεταξυ μας για το αν παιρνει ο δημοσιος περισσοτερα απο τον ιδιωτικο,κτλ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑς ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ 7-8 ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 40-50 ΑΤΟΜΑ.ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕ??????
Οι Αργεντίνοι(που τους θεωρουμε κατωτερους μας,οι περισσοτεροι τουλαχιστον)πηραν την κατασταση(τις κουταλες και τις κατσαρολες μαλλον)και τους διωξανε νυχτα.ΕΜΕΙΣ??????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου