Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι ΜΚΟ ξεσηκώνουν τους Αφγανούς λαθρομετανάστες στην Κέρκυρα

200111-kerkyra

Τρόπο να «ξεφορτωθούν» τους τρεις Τούρκους δουλεμπόρους, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά το ναυάγιο στα ανοικτά της Κέρκυρας, ψάχνουν σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικοί παράγοντες (που δεν κατάφεραν να μετατρέψουν το αδίκημα της δουλεμπορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα), ώστε να μη δυσαρεστηθεί η τουρκική κυβέρνηση.

Σημειώνουμε ότι ξύλινο δουλεμπορικό με περίπου 270 λαθρομετανάστες, βυθίστηκε την περασμένη Κυριακή 30 μίλια νότια της Κέρκυρας.

Δύο λοιπόν εκ των δουλεμπόρων περισυλλέγησαν στη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, ενώ ο τρίτος συνελήφθη στην Αθήνα (είπαμε, ξέφραγο αμπέλι είμαστε, έρχονται εδώ άνετα για να «συντονίσουν»), καθώς «λάλησαν» στην ανάκριση οι δύο διασωθέντες.


Την ίδια ώρα, στην Κέρκυρα έφτασε κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που επισκέφθηκε τους διασωθέντες Αφγανούς λαθρομετανάστες στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» στο Πέραμα, όπου φιλοξενούνται, με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων και άκουσε τα… «αιτήματά» τους, όπως αυτά μεταφέρθηκαν στους τελευταίους από τους υποβολείς τους, τις διάφορες ΜΚΟ και τις «αντιρατσιστικές» οργανώσεις.

Για λόγους που ουδείς γνωρίζει, απαγορεύτηκε οποιαδήποτε πρόσβαση στο σημείο, στους ανθρώπους του Τύπου αλλά και στα στελέχη των ΜΚΟ, ειδικά μετά το συμβάν με την ανάρτηση από τους λαθρομετανάστες σεντονιού στα παράθυρα του ξενοδοχείου, με συνθήματα για… δικαιοσύνη (!!!), αυτοί οι οποίοι την έκαναν «σουρωτήρι» με την παράνομη είσοδό τους στη χώρα, και… ελευθερία, λες και τους τη στέρησε η Ελλάδα!

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, στους κόλπους των λαθρομεταναστών υπάρχει κλίκα, η οποία υποχρεώνει τους υπόλοιπους, να συμμετάσχουν σε απεργία πείνας, κατόπιν σχετικής προτροπής από στελέχη ΜΚΟ που προσέγγισαν τους Αφγανούς, λίγο πριν την απαγόρευση για την επαφή μαζί τους…

Σύμφωνα με τους «εκπροσώπους» των Αφγανών, πρέπει να τους επιτραπεί η μετάβασή τους στην Ιταλία, καθώς περισυλλέγησαν στα διεθνή ύδατα.

 

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου