Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΜ στον Πρέσβη της Κίνας στη Αθήνα: Η ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας-Ρωσίας, είναι πια μονόδρομος.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642 begin_of_the_skype_highlighting              2103311642      end_of_the_skype_highlighting, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Η αποφασιστικότητα, η διάθεση για δουλειά και η συναντίληψη της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας, ήταν τα κοινά στοιχεία που επικράτησαν στην πρώτη άτυπη συνάντηση των στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου Αττικής, η οποία έγινε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στα νέα γραφεία του Κινήματος στο Σύνταγμα.
Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχαν 30 και πλέον  συντονιστές  των περιοχών της Αττικής, από Μέγαρα έως Μεσόγεια, αλλά και νέα στελέχη του Κινήματος τα οποία ανέλαβαν την συγκρότηση Πυρήνων στην Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου, έγιναν σαφείς οι διαπιστώσεις:
1. Πως ο αγώνας του Κινήματος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας, απέναντι στην κατοχική συμμαχία ΔΝΤ, Τρόϊκας, τοκογλύφων και των εγχώριων εκφραστών τους που κυβερνούν τον τόπο, θα είναι επίπονος και επίμονος.
2.    Πως ο ελληνικός λαός, δεν θα πρέπει να περιμένει λύσεις από «σωτήρες και μεσσίες», στημένους κατά κανόνα, είτε από «δεξιά», είτε από «αριστερά». Η πρόσφατη ιστορία απέδειξε πως το «βαθύ κράτος», γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της παγίδευσης του λαού, δεδομένης της ανάγκης του να αναζητά ακόμη «μεταφυσικές λύσεις» στα προβλήματά του. Δημιουργώντας σε πρώτη φάση «προτάσεις» εκτόνωσης του πατριωτικού κινήματος από δεξιά (με ξεγυμνωμένο πια τον
«πατριωτισμό» των ελλαδέμπορων του τύπου «ζήτω η Πατρίδα ζήτω η θρησκεία 3 βιβλία 40 ευρώ» που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και κατάφεραν να μπουν στην Βουλή των Ελλήνων) και τώρα με προτάσεις για «πατριωτικά κινήματα από την αριστερά» με πολιτικό πρόθεμα ιδεολογικοπολιτικούς «αχταρμάδες» και ανομολόγητους στόχους, την επαγγελματική αποκατάσταση όσων δεν «κατάφεραν να ανέβουν στο τραίνο» του σοσιαλνεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων σε αυτόν τον τόπο, από την επανάσταση του 21 και στο Γουδί, μέχρι την Εθνική Αντίσταση, δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ, «δεξιός» ή «αριστερός». Υπήρξε απλά Πατριωτικός, με την ουσιαστική έννοια της άδολης αγάπης για την Πατρίδα και τον Λαό μας, παρά τις καπηλείες τις οποίες ιστορικά του φόρτωσαν και του φορτώνουν, είτε από αριστερά, είτε από δεξιά, οι εκάστοτε «σωτήρες και μεσσίες».
3.    Πως η βασανιστική πορεία του Λαού αλλά και της Πατρίδας μας, μέσα στο κλίμα της αναξιοπρέπειας, της εκποίησης της εθνικής περιουσίας, της καταλήστευσης των εργαζομένων και των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, θα κρατήσει καιρό, με εναλλαγές «αργεντίνικου τύπου» στην διαχείριση της εξουσίας, έως ότου τουλάχιστον οι διεθνείς τοκογλύφοι, πάρουν πίσω το μεγαλύτερο κομμάτι των δανεικών τους.
4.    Πως χρειάζεται συστηματική δουλειά μέσα στον Λαό (δεδομένης της μαφιόζικου τύπου ομερτά που έχουν επιβάλει τα ΜΜΕ στο Πατριωτικό Μέτωπο), έτσι ώστε το μήνυμα του Κινήματος να περάσει από πολίτη σε πολίτη, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή της αποφασιστικής αντίδρασης του Ελληνικού Λαού και την κατάθεση της πρότασης του ΠΑΜ στην κρίση του, στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Στην συνάντηση των στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου στα νέα γραφεία του Κινήματος στο Σύνταγμα, δόθηκαν παράλληλα στη δημοσιότητα οι προτάσεις του Κινήματος για την Οικονομία, τα Εθνικά Θέματα, τους Δημοκρατικούς Θεσμούς και  την Αγροτική Οικονομία, (http://www.pamet.gr/downloads.php) ενώ εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν και οι προτάσεις για την Παιδεία, την Υγεία αλλά και για την διέξοδο από την σημερινή πολλαπλή κρίση που βιώνει ο τόπος.
Οι προτάσεις του Κινήματος, κατά κοινή παραδοχή, είναι οι σαφέστερες που έχουν ποτέ διατυπωθεί από ελληνικό πολιτικό φορέα από τη μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα και βασίζονται όχι σε ιδεολογικοπολιτικές θολούρες και μεγαλοστομίες, αλλά στην διεθνή εμπειρία που καθημερινά αποκομίζουν τα στελέχη του ΠΑΜ, από τις επαφές τους με Πατριωτικά-Δημοκρατικά κινήματα των χωρών και των λαών της υφηλίου.
Σε μια σαφή εκδήλωση του προσανατολισμού του Κινήματος, για την Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας, μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου το βράδυ της ίδιας ημέρας και απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. luo Linquan, ο εκπρόσωπος του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης, αναφερόμενος στην έννοια των «φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας διεθνώς» , ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά και μάλιστα για πρώτη φορά και ενώπιον διπλωματών και από άλλες χώρες πως, για το Πατριωτικό Μέτωπο, «η ανάπτυξη των φυσικών συμμαχιών της χώρας μας με την Κίνα και την Ρωσία, είναι πια μονόδρομος».
Εργαζόμενο με πυρετώδεις ρυθμούς το Κίνημα, ολοκληρώνει την οργανωτική του δομή και τις προτάσεις του που θα κατατεθούν στο Πανελλαδικό του Συνέδριο, ενώ παράλληλα, προχωρά στην ανάπτυξη των δεσμών του στο διεθνή χώρο, με όλα τα πατριωτικά κινήματα, τους λαούς και τις κυβερνήσεις που αντιστέκονται στη νέα τάξη, στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και στους διεθνείς τοκογλύφους. Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του ΠΑΜ,  έχει προγραμματίσει συναντήσεις τις επόμενες ημέρες με τις διπλωματικές αντιπροσωπείες της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Ουγγαρίας και της Ρωσίας στην Αθήνα.
Παράλληλα, στη φάση του προγραμματισμού τους βρίσκονται οι ημερίδες που έχει ανακοινώσει το Κίνημα με αντικείμενο την ανάπτυξη των Ελληνοκινεζικών και Ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων  αλλά και την εξέταση – για πρώτη φορά σε δημόσια και ανοιχτή στο κοινό διαδικασία – των δυνατοτήτων ανάπτυξης Ρωσικών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα.
Το ΠΑΜ, δηλώνει με τον πολιτικό του προσανατολισμό και τη δράση του αυτή, την σαφή και κάθετή του απόφαση, να υπερασπιστεί την Πατρίδα και τον Λαό μας, στην αθλιότητα την οποία έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες, οι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι εκφραστές τους, της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο. Σε αυτόν τον κοινό αγώνα, καλεί  όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε συσπείρωση και συμπαράταξη, υπενθυμίζοντάς τους για μια ακόμη φορά πως, όποτε η Πατρίδα αυτή σώθηκε, σώθηκε από τον ίδιο τον Λαό της και όταν αυτός πήρε τελικά την απόφαση, «να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου