Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ Ο ΚΙΛΙΤΣΝΤΑ ΡΟΓΛΟΥ.. (της σοσιαλιστικής διεθνούς βεβαίως βεβαίως)


Δηλώσεις Κιλιτσντάρογλου για την δίκη της Βαριοπούλας

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο θέμα του πως θα λειτουργήσει η διαδικασία είπε τα εξής : Η δικαστική διαδικασία θα λειτουργήσει. Και εμείς θα την παρακολουθούμε. Νόμιμη , παράνομη τι υπάρχει ; Αυτά θα τα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς. Οι φίλοι μας πηγαίνουν. Παρακολουθούνε, και όπου υπάρχουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων δείχνουν ενδιαφέρον. Και αυτά προσπαθούμε να τα μοιραστούμε με την κοινή γνώμη.
Αυτό θα κάνουμε. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα από τα καθήκοντα μας. Διότι εμείς εντέλει ζητάμε δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Επιθυμούμε ελευθερίες για αυτή τη χώρα. Εμείς είμαστε που ζητάμε την εφαρμογή των νόμων. Από την μια μιλάς για προτεραιότητα των νόμων και βάζεις να φωνάζουν στην πλατεία για αυτό. Και μετά διαμορφώνεις τον δικό σου νόμο. Όχι δεν γίνεται. Αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται ο νόμος των υπεράνω. Διαμορφώνεται ο νόμος των δυνατών. Οικογένειες διαλύονται αυτή τη στιγμή. Για αυτό για όσο διάστημα η δικαστική διαδικασία είναι αντικειμενική τη σεβόμαστε. Ανησυχούμε όμως όταν η δικαστική διαδικασία αυτή πολιτικοποιείται.¨
Ο ΚΟΣΑΝΕΡ ΣΥΝΑNΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ
Στο μεταξύ ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Ισίκ Κοσανέρ συναντήθηκε με συγγενείς κατηγορουμένων στην Λέσχη αξιωματικών. Ο στρατηγός Κοσανέρ, έγινε γνωστό ότι συναντήθηκε κατά τις 14.15 με συγγενείς κατηγορουμένων που είχαν έρθει στην Λέσχη αξιωματικών και συνομίλησε μαζί τους.
Σχόλιο : Και ο Κιλιτσνάρογλου και αυτός είναι στην Σοσιαλιστική Διεθνή….
12/02/2011 από TourkikaNea.gr
12-2-2011 εφ. Χουριέτ 

το είδαμε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου