Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εδραιώνεται το ΜΕΤΩΠΟ στην Αγγλία, Γιγαντώνεται η Εθνική Φωνή!

Με αισθήματα απέραντης χαράς υποδέχεται ολόκληρος ο πατριωτικός χώρος τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών της ΕΦΕΚ Αγγλίας. Το ΜΕΤΩΠΟ Ηνωμένου Βασιλείου πέτυχε μεγάλη εκλογική επιτυχία, αυξάνοντας την αριθμητική του δύναμη κατά 100 περίπου ψήφους, ανεβάζοντας τα ποσοστά του από 12,6% σε 16,6%!!

Ταυτόχρονα, τα κόμματα του κατεστημένου, Πρωτοπορία και Προοδευτική υπέστηκαν σοβαρή αριθμητική πτώση, όπως και η παράταξη του ΔΗΚΟ, Αναγέννηση, που αντικατοπτρίζοντας την αμφιλεγόμενη στάση του κομματάρχη Κάρογιαν απώλεσε την 3η θέση, από την ανερχόμενη δύναμη των φοιτητών: το ΜΕΤΩΠΟ Ηνωμένου Βασιλείου!

Η πραγματικότητα είναι πως στην Αγγλία, η μόνη πατριωτική φωνή, που εκφράζει ακέραιο αντιομοσπονδιακό λόγο, είναι αυτή του ΜΕΤΩΠΟΥ. Υπήρξε από όλους η έντονη αίσθηση της παρουσίας του ΜΕΤΩΠΟΥ στα φοιτητικά δρώμενα, που ασκώντας γνήσια πατριωτική διαφώτιση στην Αγγλία, ενοχλεί ποικιλοτρόπως τα ανθελληνικά κέντρα λήψης αποφάσεων του Λονδίνου. Το ΜΕΤΩΠΟ Ηνωμένου Βασιλείου, δικαιώθηκε εκλογικά, καθώς με συνεχείς παρεμβάσεις στο δημόσιο διάλογο και στο διαδύκτιο, πέτυχε την εδραίωση της εναλλακτικής αντιομοσπονδιακής πρότασης στη συνείδηση των φοιτητών: την επανατοποθέτηση του Κυπριακού ως προβλήματος παράνομης εισβολής, συνεχιζόμενης κατοχής και εποικισμού της πατρίδας μας.



Η ΑΠΟΕΛΛΑΣ χαιρετίζει την εκλογική επιτυχία του ΜΕΤΩΠΟΥ Η.Β και αναμένει και από τις άλλες αντιομοσπονδιακές-ενωτικές φωνές στα σπουδαστικά κέντρα, να γιγαντώσουν το υγιές, εθνικό ιδεολογικό ρεύμα.

Η ελληνική καρδιά των Κυπρίων πάλλει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη και φυσικά, στη Λευκωσία! Ευχόμαστε στις Αυτόνομες φοιτητικές παρατάξεις του ΕΦΑΕΦΠ κάθε επιτυχία, κρατώντας τη σημαία του αγώνα ψηλά στις συνειδήσεις της φοιτητιώσας νεολαίας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


WWW.APOELLAS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου