Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ...

Σε βερολινέζικο τζαζ-μπαρ το πρωθυπουργικό ζεύγος

Στις 4 Μαΐου οι λάτρεις της τζαζ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στο Μέγαρο Μουσικής, τον Chico Feeman. Σίγουρα, μεταξύ αυτών που θα προσέλθουν να τον ακούσουν θα είναι και το πρωθυπουργικό ζεύγος.
Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Chico και την παρέα του την περασμένη Τρίτη το βράδυ στο......
Βερολίνο. Όταν ο πρωθυπουργός τελείωσε τις συζητήσεις με την καγκελάριο Μέρκελ, πήγε σε τζαζ μπαρ, το οποίο είχε ανακαλύψει η κυρία Άντα Παπανδρέου. Οι περισσότεροι θαμώνες αναγνώρισαν τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά ο Chico ήταν ο πιο ενθουσιασμένος με την επίσκεψη.

Γιατί; Επειδή, όπως είπε στο πρωθυπουργικό ζεύγος, έχει δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, αφού εκεί ζούσε η αρμενικής καταγωγής σύζυγος του. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Chico Feeman είναι superstar της παγκόσμιας τζαζ σκηνής. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς όλων των εποχών, που κατόρθωσε με τις καινοτόμους ιδέες του να σπάσει τα δεσμά της παραδοσιακής τζαζ και να χαράξει τη δική του πορεία, θέτοντας νέες διαστάσεις στην αντίληψη της μουσικής. Εκτός από μουσικός, ο Feeman είναι και καθηγητής του New School University της Νέας Υόρκης.
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου