Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Να είστε όλοι εκεί!

afisa karta politiΜε τη (μάλλον απροσδόκητη) συνδρομή του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι προετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση εναντίον των σχεδίων της κυβέρνησης για την κάρτα του πολίτη (13:00 μμ). Σύμφωνα με πληροφορίες του elora.gr, ο δήμαρχος παραχώρησε εξέδρα και μικροφωνική στην Πλατεία Ελευθερίας, διευκολύνοντας κατά πολύ την κατάσταση.
Τώρα: δεδομένης της κρισιμότητας των εξελίξεων, αναμένεται να έρθει κόσμος από όλη τη Μακεδονία, ενώ ήδη, κινητοποιούνται σε αυτή την κατεύθυνση πολλοί μητροπολίτες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Στη συγκέντρωση θα μιλήσει γνωστός αγιορείτης μοναχός, το όνομα του οποίου όμως μέχρι την ώρα που γράφτηκε το παρόν κείμενο δεν είχε γνωστοποιηθεί, ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος, εκπρόσωπος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου, 17χρονος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη και ο ιατρός Αθανάσιος Παπαγεωργίου, μεταξύ άλλων.

Όλοι όσοι δύνανται, οφείλουν να παραστούν στη συγκέντρωση, ώστε να δοθεί το μήνυμα στην εθνομηδενιστική ηγεσία του τόπου, η οποία επιδιώκει το θρησκευτικό αποχρωματισμό της κοινωνίας μας, ότι οι ανθελληνικές, αντιχριστιανικές και αντικοινωνικές μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν θα περάσουν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου