Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΘΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;

Όταν αδειάζει η πλατεία Συντάγματος από τον πολύ κόσμο έχουμε να πούμε πως χωρίζεται σε 2 τμήματα. Στο επάνω τμήμα που πολύς κόσμος κρατά ελληνικές σημαίες και στο κάτω τμήμα με τις σκηνές που όταν λιγοστεύει ο κόσμος πουλάνε πνεύμα οι arsiteroanarxikoi κάνοντας απροκάλυπτη προπαγάνδα μιλώντας για απάτριδες και άεθνους, παγκοσμιοποίηση και άλλες τέτοιες νεοταξίτικες παπαριές.

Να σημειώσουμε επίσης πως θέλοντας να το παίξουν "δημοκράτες" μιμούμενοι - χωρίς να θυμίζει σε τίποτα αυτό - την εκκλησία του Δήμου κατά το παρελθόν, παίρνει το λόγο όποιος θέλει και μιλάει, κάτι σαν βήμα. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ. Καμία ιδέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ δεν ακούγεται γιατί πρώτον αν ακουστεί του την πέφτουν όλοι και δεύτερον με προπηλακισμό αναγκάζουν τον ομιλητή να φύγει από την ομάδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Τρίτον, σταμπάρουν όσους εκφέρουν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ λόγο ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και επομένως και οι υπόλοιποι που συμφωνούν με τον ομιλούντα και θέλουν να εκφέρουν ίδια άποψη ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΕΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ!
πηγή

1 σχόλιο: