Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η γαλανόλευκη κυμάτισε αγέρωχη μέσα στα δακρυγόνα και στα χημικά του συστήματος

378608-protest-greek-flag
Δεν τα κατάφεραν οι πράκτορες των τοκογλύφων και οι πραιτοριανοί του συστήματος, παρά την πρωτοφανή χρήση βίας! Η γαλανόλευκη κυμάτισε και πάλι σήμερα περήφανα στο Σύνταγμα, στα χέρια χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από τα δακρυγόνα, τις πολύ επικίνδυνες χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και τα χημικά των ΜΑΤ του συστήματος, που δεν μπόρεσαν παρά τις φήμες που διοχετεύονταν, να κρατήσουν τον κόσμο στα σπίτια του. Ο κόσμος ήταν εκεί... Και παρά τις απειλές που υλοποιήθηκαν, δεν υποχώρησε. Από χθες, το γνωστό indymedia του συστήματος, προσπαθούσε να προβοκάρει, μιλώντας προκλητικά για «εκφασιστοποίηση» της πλατείας, ώστε να απομακρυνθούν οι γαλανόλευκες.

Σήμερα το μεσημέρι, Έλληνες που κρατούσαν τη γαλανόλευκη, συνεπλάκησαν με αναρχικούς ή «αναρχικούς», οι οποίοι τους επιτέθηκαν. Φυσικά, ακολούθησε επίθεση των ΜΑΤ, που σκοπό είχε την εκκένωση της πλατείας. Μια συγχορδία, που δεν κρύβεται πια και γίνεται αντιληπτή από όλους. Σκοπός όλων, ΜΑΤ & αναρχικών, η απομάκρυνση των διαδηλωτών από το Σύνταγμα, ώστε να «ανακουφιστεί» το σύστημα και να μπορέσει να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, χωρίς το «άγχος» της παρουσίας των Ελλήνων έξω από την «οχυρωμένη» Βουλή, ιδιαίτερα αύριο, που είναι η πολύ «δύσκολη» μέρα και η «ελίτ» σκοπεύει να παραδώσει την πατρίδα και τον εθνικό πλούτο βορά στους κερδοσκόπους.
Κι όμως, το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε «όλως τυχαίως», γύρω λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ενώ τα ΜΑΤ άδειαζαν την Πλατεία Συντάγματος και βομβάρδιζαν με χημικά όλη τη γύρω περιοχή, να ανέβει από τη Σταδίου και να επανακαταλάβει την Πλατεία, την οποία κάποιοι, το σύστημα δηλαδή, προτιμούν «κόκκινη» και όχι γαλανόλευκη...
Η ΕΛΑΣ, σε συνεργασία με τους αντεξουσιαστές, μετέτρεψε σήμερα την Πλατεία Συντάγματος σε δαντική κόλαση, δείχνοντας την πρόθεσή της. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται το σύστημα, είναι ότι δεν πτοούνται πλέον οι Έλληνες από την καταστολή που ασκείται «συνεργατικά» από διαφόρους. Η γαλανόλευκη και οι Έλληνες, θα είναι και αύριο εκεί και για όσο ακόμα χρειαστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου